Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tabıkı canımmmmmmmmmm hepınız tadacaksınız,ama bugun ama yarın bende hıc dusunmezken oldu ,hayatın bızlere ne getırecegını bılmeden yaşıyoruz işteeeeeee,hayat herzaman süprizlerle dolu,dün bebeğime sevınırken eşimin kuzeni öldüüü(kanser olmus),yani ne yapıcama sasırdım ve sunu dusundum bırıne can verırıken , biride ölüp gıdıyo bu hayattan ,bu düzen boleeeeee,taşın altındaki karıncaya bıle nasibini veriyorsa yaradan,sizlerinde bebeklerınız emın olun gun saymaktadırrrrr dünyaya gözlerini acmak için canımmm
başınız sağolsun canım tabi dünyanın dengesi bu biri geliyo biri gidiyo dediğin gibi hayatın bize neler getireceğini bilemeyiz herşeyin başı sağlık allahım ilk önce sağlık sıhat versin bizlere yarabbim

tabıkı canımmmmmmmmmm hepınız tadacaksınız,ama bugun ama yarın bende hıc dusunmezken oldu ,hayatın bızlere ne getırecegını bılmeden yaşıyoruz işteeeeeee,hayat herzaman süprizlerle dolu,dün bebeğime sevınırken eşimin kuzeni öldüüü(kanser olmus),yani ne yapıcama sasırdım ve sunu dusundum bırıne can verırıken , biride ölüp gıdıyo bu hayattan ,bu düzen boleeeeee,taşın altındaki karıncaya bıle nasibini veriyorsa yaradan,sizlerinde bebeklerınız emın olun gun saymaktadırrrrr dünyaya gözlerini acmak için canımmm

basın sagolsun canım benım hayat böyle işte biri hayata gözlerını açarken dıgerı kapatıyor doganın kanunu bu işte tatlım

amin hepimiz tadalim o duyguları inş.sürekli netin başında değiliz tabi şirinecim,ama sürekli yazdıklarınızı takip ediyorum🙂buarada duygucum hemen moralini bozma belli olmaz.

üfff yemek yapmak istemiyorum oturduğum yerden kalmayı hiç hiç istemiyorum bunu alıpta şuraya koymaya hiç taakatim yok ne oluyo arkadaşlar bana uykumda geldi sürekli esniyorum diş eti ağrılarımda geçmedi üfffffffff

Geri