benim kocam gelicek bacilar sonra yine gelirim azda onla ilgilenem :d sizi seviyorum aksama görüsürz olan meleklerle öpüyorum sizi kocaman yanaklairnizdan yavrular :d
canim bence az daha bekle anneleirn icine dogar olma amelyat dinlen azdaha ve sana bisey diyim senin bu 1 ay icinde bebegin olucak aha icime dogdu namazdanda yeni kalktim valla hadi icime dogan genelde olur askom amelyati az ertele biraz daha bekle bebeim tamam anneni dinle
Hayatım bizim çektirdiğimiz filmler sadece yapışıklık ve tüplerde tıkanıklık olup olmadığını araştırmak için yapılan ilaçlı film. İltihaplı durumlarda yapılmıyor. Senin durumunda yeterli olur mu bilmiyorum bunun konuşulması lazım, Küçük kesiler hani safrakesesi ameliyatları oluyor ya onun gibi olacak anladığım kadarıyla. Ama Kamerayla bakacaklarından (bu gerekli mi bilmiyorum) karın içini de görmüş olacaklar.Ne gibi bir durumda kesinin büyütülmesi gerekir onu öğren bence, Bu kesilerden kaç ay sonra hamile kalabilirsin o da var tabi. Canım benim oralarda tazminat korkusuna bu işler daha sıkıdır bence. Sıkıntı yapma bu kadar. Hem bak oldu bittiye gelmemiş oldu. O zaman yaptırmasamıydım diyecektin belki, şimdi enine boyuna düşünürsün kararını verirsin. Hayırlısı olsun.
Evet,mesela o kesinin büyütülmesine narkoz yapilmadan önce imza atmam gerekiyor.Ama istemiyorum secenegimde var.Ben kücük kesilere izin verip büyütülmesini reddetmeyi düsünüyordum.Simdide sadece hsg ye mi izin versem diyorum.
benim kocam gelicek bacilar sonra yine gelirim azda onla ilgilenem 😀 sizi seviyorum aksama görüsürz olan meleklerle öpüyorum sizi kocaman yanaklairnizdan yavrular 😀
canim bence az daha bekle anneleirn icine dogar olma amelyat dinlen azdaha ve sana bisey diyim senin bu 1 ay icinde bebegin olucak aha icime dogdu namazdanda yeni kalktim valla hadi icime dogan genelde olur askom amelyati az ertele biraz daha bekle bebeim tamam anneni dinle
Canim bunu diyen annem degil anneannem.Birtanem ben hamile kalsam bile düsüklerin sebebi ortadan kaldirilmadkca yine düsük yapma ihtimalim cok yüksek.fazla bekleyecek vaktimde yok.Dr 1-2 yil icinde hamile kalmami önerdi.yumurtalarin durumuna baktiktan sonra.Simdi adetimi bekliyorum.Temizlendikten sonra hastanede Dr la konusmamin gidisatina göre karar verecem sanirim.
Evet,mesela o kesinin büyütülmesine narkoz yapilmadan önce imza atmam gerekiyor.Ama istemiyorum secenegimde var.Ben kücük kesilere izin verip büyütülmesini reddetmeyi düsünüyordum.Simdide sadece hsg ye mi izin versem diyorum.
Canım bence acele etme madem kızların da içine doğmuş🙂 Dr la açık açık konuş, aklına yatıyorsa yaptırırsın. Yatmıyorsa hsg yaptırırsın. Mesela hsg nin de şöyle bir durumu var, iltihap varsa o ilerilere ilerleyebiliyor. Tatlım kendini yoracağına sor aklındakileri dr a
Burada hangi ameliyati olursan ol önce ameliyat hakkinda yapilacak islemler hakkinda ve ameliyatin risklerinin ayrintili olarak yazili oldugu bir kagit veriyorlar hastaya.Birde ayriyeten narkozun türü ve riskleriyle ilgili bir kagit.hasta bunu okuyor.Aklina takilan sorulari sorma imkani veriliyor.Ondan sonrada hersey okudum anladim ve ameliyata raziyim diye imza atiyor hasta.Türkiyede bu yokmu?
Burada hangi ameliyati olursan ol önce ameliyat hakkinda yapilacak islemler hakkinda ve ameliyatin risklerinin ayrintili olarak yazili oldugu bir kagit veriyorlar hastaya.Birde ayriyeten narkozun türü ve riskleriyle ilgili bir kagit.hasta bunu okuyor.Aklina takilan sorulari sorma imkani veriliyor.Ondan sonrada hersey okudum anladim ve ameliyata raziyim diye imza atiyor hasta.Türkiyede bu yokmu?
Sanırım burada daha çok formalite gibi...Orada sadece ameliyat değil her müdehale öncesi öyledir sanırım. Tazminattan korkuyorlar orada, burada sanırım daha yeni yeni
Canim bunu diyen annem degil anneannem.Birtanem ben hamile kalsam bile düsüklerin sebebi ortadan kaldirilmadkca yine düsük yapma ihtimalim cok yüksek.fazla bekleyecek vaktimde yok.Dr 1-2 yil icinde hamile kalmami önerdi.yumurtalarin durumuna baktiktan sonra.Simdi adetimi bekliyorum.Temizlendikten sonra hastanede Dr la konusmamin gidisatina göre karar verecem sanirim.