Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım bence acele etme madem kızların da içine doğmuş🙂 Dr la açık açık konuş, aklına yatıyorsa yaptırırsın. Yatmıyorsa hsg yaptırırsın. Mesela hsg nin de şöyle bir durumu var, iltihap varsa o ilerilere ilerleyebiliyor. Tatlım kendini yoracağına sor aklındakileri dr a

Bende bunu yapmayi düsünüyorum.Kendime uzunca bir liste hazirliyacagim.Herseyi tek tek not edip alternatifleri de sorup o an aklima hangisi yatarsa artik onu yaptirayim.Yanliz türkiyede hep hsg cekiliyor,burada niye böyle yapiyorlar anlamadim.Mesela burada herkes hep hsg den bahsediyor kimse benim dedigimden olmuyor.

Canim bunu diyen annem degil anneannem.Birtanem ben hamile kalsam bile düsüklerin sebebi ortadan kaldirilmadkca yine düsük yapma ihtimalim cok yüksek.fazla bekleyecek vaktimde yok.Dr 1-2 yil icinde hamile kalmami önerdi.yumurtalarin durumuna baktiktan sonra.Simdi adetimi bekliyorum.Temizlendikten sonra hastanede Dr la konusmamin gidisatina göre karar verecem sanirim.

canim benim senin kararini etkilemis olmayalimmm… bizimki sadece bir his… iyice arastir ve kararini ver. en saglikli karari verecegine inaniyorum… Rabbim kolaylik versin

Kızlaaarrrr şehnazın aşılama vaktii🙂

evet canim bizim burda saat 3 ama… sizde 4 🙂 hadi dualarimizi edelim….

hadi güle güle tatliiimmmmm.... Hemsonuz bizimmm

bencede kizzz bekle bu ay daha... Insallah hamis kalirsin

heee kizzzz hizima kimse yetisemezzz...:d

valla öylee gogtum senden

anamm haklisin sen en iyisi sifirda kal :d öyle sana herseyin en güzeli yakisiyor gülüm benim

tamam gülüm kalıyım diymi kaldım :dyoruldum güllü kıs kımıldaya bilirmiyim artk:d

kızlaaarrrr şehnazın aşılama vaktii🙂

evet bende tam dua ediyorumm

Kizlar ben cikayim artik.Sabahtan beri pc nin basindayim.Hepinizinde basinizi agrittim.Kusuruma bakmayin.Hepinizi cok seviyorum.Kendinize iyi bakin.Görüsmek ümidi ile...

Bende bunu yapmayi düsünüyorum.Kendime uzunca bir liste hazirliyacagim.Herseyi tek tek not edip alternatifleri de sorup o an aklima hangisi yatarsa artik onu yaptirayim.Yanliz türkiyede hep hsg cekiliyor,burada niye böyle yapiyorlar anlamadim.Mesela burada herkes hep hsg den bahsediyor kimse benim dedigimden olmuyor.

Hayır tatlım olanlarda var, hem de çok. Hsg daha kolay bir tetkik 5 dk da bitiyor. Ama dediğim gibi tüpler açık mı ve rahimde yapışıklık var mı onu anlarsın sadece hsg ile. Senin işlemin daha kapsamlı bir şey. Benim bildiğim çikolata kisti olanlara mesela sana yapılan işlemden yapıyorlar hem teşhis hem tedavi için.Hayatım bence sen en doğrusunu diyorsun yap listeni çık dr unun karşısına.Korkma bence işlemden de her işemin bir riski var, doğum yaparklen de var, sonuçta karacğer nakli olmayacaksın🙂

saat 5 gibi bilgilendiririm sizi demişti şehnaz, hayırlısı bakalım, iki hafta sonra öğreniriz artık sonucu. İnş Çooookkk tatlı bir bebişi olur🙂

Geri