Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bacim herseye sükretmek lagzim allahin bize vercegi o degerli kutsal sey yani bebeklerin elbet bi zamani bi saati vardir yeterki biz karamsar olmuyalim bide allaha karsi neden onda var bende yok diye isyan etmiyelimki allahinda gücüne gitmesin en iyi zamani bekliyelim

tabiki bitanem rabbim neden bunu böyle yarattın diyemeyiz haşa allah isyandan korusun dilimizide kalbimizide inş

kan değeri geç artınca geç döllenme olmuş olabilir diye düşündüm.yarın veya pazartesi gidecem.doktoru arayacam ona göre gidecem canım

Hadi hayirlisi insallahhh

hosgeldiiin tatluuummm

kizlar size cok güzel birsey anlatcam iyi dinleyin peygamber efendimiz cematlerinden birine demiski aksama size yemege gelicem demis adam okadar sevinmiski esine demis yaresurallah bise gelicek aksama iyi yemek yapalim kadin ucmus sevincten hemen koyun kesmisler neyse kadin tam yemek yapiyormus 2 oglan cocugu bahcede oynuyormus kardesine demiski annem babam koynu kesti gel bizde oyun yapak demis kardeisnin boynunu kesmis sonra kani görünce duvardan atlamis oda ölmüs bunu gören komsulari kadina kosmus demiski sen ne yapiyorsun cocuklarin ölü bahcedeler kadinda demiski suan hic bisey yapamam allahtan gelen allaha gider bugün peygamber efendimiz gelicek onu güzel agirliycam demis ölü 2 cocugunu besiklerine yatirmis neyse peygamber efendimiz gelmis ve tam kasikla yemegi agzina alcakmiski cebrail demiski yaresurallah cocuklari sesle 2 kere ayni seyi demis efendimiz demis cocuklari getirin ilk basta uuyuyor diyen anne baba sonra kucaklarina almis uyuyor gibi yapalim efendimizde yemeklerini yesin demisler sonra sofrada tam kasigi efendimiz agzina alcakmiski cebrail yine seslenmis efendim seslen onlarda yesin diye efendimiz demis hadi cocuklar kalkin yemek yiyelim diye 2 cocuk kalkip sofraya oturmuslar ( yani kisacasi burda kadinin sevgisi peygamber efendimize bakin cocuklarini geri gelmesine sebeb olmus 🙂 uzun oldu ama bunu sizle paylasmak istedim

ayyy kizzz fena oldum valla. Tüylerin diklendi… Rabbim bizede versin o sabri metaneti...

çok haklsın bitanem yaa kıs bende kendime kızıyorum halime inanki ama eğer sorun olmasa iki yıldır neden olmuyo diyorum hep sabr versin rabbim hepimize en kısa zamandada sağlklı bebişler versin

kız allah seni neyapmasnn gülüm emi hee :d

🙂 gül bacim hep güüll

bi okuyan sensin bacim allah ragzi ola senden cnm yani azda olsun ibret alalim diye bilgilerimden birini yazmak istedim

valla bacim bende okudum… hem bütün yazdiklarinizi ama yetisemiyorum cenenize beeeaaaa….

Canim bende iki problem var.birincisi düsükler.Rahim icinde polip,yara varsa yada yasadigim kürtajlarda rahim ici tabakasi zarar gördüyse düsüge sebep olurmus.Ikinciside son düsükten sonra birdaha hamile kalamamam.Buna yine rahim ici olumsuzluklarin yani sira tüplerdeki tikaniklik sebep olurmus.Tüp bebek merkezindeki dr sadece alttan bakilacagini söylemisti.Hastanede karindan kesilecegini ögrendim.Riskleri daha fazla tabii.Ailemden insanlarda korkutmaya basladilar.Ne yapacagimi sasirdim iyice.

canim benim iyisimi ne sende iyice arastir ne yapacaklar ne edecekler… diye… bak internet te hersey cok güzel bakiliyor valla...

Sağol ayşem gülüm ben iyiyim de senin de iyi olmanı istiyorum

BENDE İYİYİM BİTANECİM DAHA İYİ OLURUM MERAK ETME SEN TATLIM NASIL GİDİYO İK ANLAT HELE[/QUOTE]

Ne olsun canım aynı herşey, çalışmaya devam bi taraftan da sizi takip ediyorum. Ben ce Ayşegül, Tetkiklerinin hepsini bir an önce yaptır. Eşin de yaptırsın.İnş bir şey çıkmaz. Sonra bir kaç iki ay tamamen kafandan çıkar. Bir iki ay düşünme yani, bu ay deneyelim gibi hareket etme. Ara verdim de kendini topla biraz. Tatlım genceciksin. Üzme bu kadar kendini. Güzel olacak herşey inş. Depresyona girmiş bu konuda tedavi görmüş biri olarak söylüyorum, bir ablan olarak söylüyorum. İnsan o halde kendini tam değerlendiremiyor. Sen istediğin kadar iyiyim de. SEnin sinirlerin çok yıpranmış tatlım. Unutma önce sen sağlıklı olacaksın ki, bebeğin faydalı olabilesin

tabiki bitanem rabbim neden bunu böyle yarattın diyemeyiz haşa allah isyandan korusun dilimizide kalbimizide inş
amin korusun bizi allah o tür seylerden bebeim simdi sana sunu anlatmak istedim bak kadinin 2 bebegi öldügü halde yinede efendimizi düsünüyor ve allah yeniden ona beebklerini veriyor yani biz allahi kurani unutmuyalim dilimizde dua elimizden kuran inmesinki herseyimiz rahat ve kolay olsun emin olki allah yolunda daim olanlarin her duasini allah kabul eder bebem

amin korusun bizi allah o tür seylerden bebeim simdi sana sunu anlatmak istedim bak kadinin 2 bebegi öldügü halde yinede efendimizi düsünüyor ve allah yeniden ona beebklerini veriyor yani biz allahi kurani unutmuyalim dilimizde dua elimizden kuran inmesinki herseyimiz rahat ve kolay olsun emin olki allah yolunda daim olanlarin her duasini allah kabul eder bebem

çok çok haklısın tatlım devam et lütfe kalbime bir huzur doluyo sen konuşdukça rabbim yolundan ayırmasın bunların hepsi bir sınav aslında o çocukları ölen kadını allah sınamış o yolundan döneyince resulüne değer verince allah evaltlarını geri vermiş bizi öyle tesliyet içnde olanlardan eylesin mevlam

bilmiyordum bebeim ya insallah iyi olursun o amelyattami bebek icin cnm
Evet birtanem.Bir oglum,dörtte düsügüm var.Son düsükten sonrada hamile kalamadim.Ameliyatta bunlarin sebeplerini arastirmak icin.Ama oldukca riskli bir ameliyat.Bugün anneannemle telefonda görüstüm.Kizim vazgec kestirme karnini.Ogluna kardes icin ugrasirken sana birsey olursa ne olacak dedi.Kötü rüya görenlerde olmus ailemden.Iyice sasirdim.Ne yapsam.Istihare mi yapsam acaba?

Geri