Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyi geçer inş bitanem ya dr kötü hiç bişey demez inş herşey yolunda gider rabbim sağlıcakla kucağına versin yavrunu bitanemyok bitanbem sen niye giriyon depresyona bizim yeğen de girmiş oluyo sen girince otomatikman olmaz sen giremezsin izin vermem

ben ümit etmeyi bırakalı aylar oldu be tatlım öle ay sonunu falan beklemiyorum biktım hayal kırıklığı yaşamaktan inş hayırlı zamanda gelir meleklerimiz bitanem inş gelmiş
cnm benim insallah sen gör bak bide bakarsin aysegül sen ben ayni anda kaliriz hamis 😀 ha bu arada dilara buluscaz demi

İNŞ CANIM BENİM İNŞ

ben sonram gelirim kalkiyim evimi temizliyim sonra biseyler atistiriyim sonram azicikin namaz vakti gelene kadar uyuyum uyku fena bastiriyor bana zaten tuvaletten cikamiyorum habire idrara cikiyorum tuvaletle arkadas olduk okadar yani 😀D aysegülüm diger melekler sonram görüsürüz öpüyorum sizeleri

evet tatlm bazen diyorum allah bize çocuk vermiyosa bir hayır vardr diye amaişde insanz elimizde olmuyo istemek ne güzel senin koklaya bilğin bir yarun var rabbim bide kardeş versin ona ben her yatağa girdiğimde hayal ediyorum yavruma sarıldğimi onu kokladığımı inş bir gün bende beim gibi bebek hasretiyle yanan herkes evlat sahibi olur

canim benim yaaaa.. insallah hamissindir.. tatlim benim..

askom vallahi görmedim özür dilerim melegim lütfen gel beraber bulusalim ama ilk önce sende hamis kalican ondan sonra beraber hamisler gezicez 😀

he gulümm ben hamileyim.... insallah dualarinizi eksik etmesseniz mercimegime de birsey olmazz...

insallah canim insallah iyki kizimi verdi allah anneligi tattirdi ama simdide kizim kardesligi tatmak istiyor onun icin yine bu cabam ablasi ben ilk anne oldugum yas 18 yas kücükten anne olunca bebegin bebegi oluyor gibi simdi anne olsam daha iyi anneligi anliycam bu kizim tecrübe oldu bana

haklisin ilk cocuk ta insan acemi oluyor... insallah kismet olur cocuklarimiza birer kardes... ama en önemlisi burdaki daha hic cocugu olmayanlar...

iyi geçer inş bitanem ya dr kötü hiç bişey demez inş herşey yolunda gider rabbim sağlıcakla kucağına versin yavrunu bitanemyok bitanbem sen niye giriyon depresyona bizim yeğen de girmiş oluyo sen girince otomatikman olmaz sen giremezsin izin vermem

ben ümit etmeyi bırakalı aylar oldu be tatlım öle ay sonunu falan beklemiyorum biktım hayal kırıklığı yaşamaktan inş hayırlı zamanda gelir meleklerimiz bitanem inş gelmişdr

tamam gülüm benim sen i yerim ben kısss gülüm dua et tmammı bize inş senin kontrolünde güzel geçer rabbim senin bebişide sağlıcakal kucağınaversin

tamammm izin verme... ama sende girme kizzzz.... Allah razi olsun tatlim... bide dualariniz olmassa....

ben ümit etmeyi bırakalı aylar oldu be tatlım öle ay sonunu falan beklemiyorum biktım hayal kırıklığı yaşamaktan inş hayırlı zamanda gelir meleklerimiz bitanem inş gelmiş
cnm benim insallah sen gör bak bide bakarsin aysegül sen ben ayni anda kaliriz hamis 😀 ha bu arada dilara buluscaz demi

bulusacaz tabiii ki kiz.. saka yaptum bende.. Ben karlsruhe de oturuyorum... ama gelirim Köln e 🙂

KIZ GÜLÜM YENİ GELDİN YAA OZATEN HAMİŞ HEHE 😀 hay allah ya yeni gelmenin zararlari ozaman dilara bizim hamis olmamizi bekliycen 😀

Beklerim kurbannnn... yanliz cabuk kalacaksinizzzz heeee :fırtına:

amin askom insallah kabul eder ama icimde bir his var sankim senle beraber hamis kalcaz 😀 aysegülüm

bencede kizzzz... bende de o his var... :esra: siniz siz

Geri