Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

huhuuuu nasılsınız cümleten 🙂

selam tatlimmm

insallah gülüm insallah allah tezden bebek versin sana hepimize dualarim seninle cnm bende 4 gün sonra olcam bekliyoz bakalim hayirlisi

amiiiinnn insallahhhhhhh

bel agrisindan rahimmi genisliyormus dilara 1 benim fena belim agriyor rgal olucam ondan diye düsünüyorum ama bunu yeni duydum

tatlim benim ben hamis olduklarini bilenler icin söylemistim... ama insallah seninkide tabiki hamisliktendir... senin asil günün ne zaman??? yani adet bekledigin gün?

twety ben herseye neseyle bakarim cnm ismimide buraya giriste böyle yapmak istedim daime neseli olalaim stresten uzak olalim el ele verelim dertlerimize ortak olalim cnm insallah

bel agrisindan rahim genisliyormus yaaa 🙂 🙂 🙂

ayyyy kiyamaaaaammmm yavriiiimmmmm... Seni yerim bennn.. Kiz ben zaten mesajlari cabuk cabuk okudum size yetiseyim diyeee... Masallah cenenize yetisilmiyorrr... Nasilsin canimin iciiiii,,, baliiimmm... Sakin depresyonlara girme tatliiim benimm

nasl bakemm yeğen iyimi hoşmii yesin teyzesi sağlklı bir şekilde doğsun inş

yok bityanem ben karar verdim bir gircem depresyona bidaha çıkmıycam bune böyle gir çık gir çık yalama yaptı iyicene yawwwwwwww

bel agrisindan rahimmi genisliyormus dilara 1 benim fena belim agriyor rgal olucam ondan diye düsünüyorum ama bunu yeni duydum

ayyy balm inş hamişliktendir o ağrı yaa

yok bityanem ben karar verdim bir gircem depresyona bidaha çıkmıycam bune böyle gir çık gir çık yalama yaptı iyicene yawwwwwwww

iyidir tatlim yaaa... bir hafta sonra doktora gidecem yine... insallah durumlar iyidir gercekten. cok korkuyorum doktor baska sey der diye... bu iki haftayi da sag salim gecirsem daha ümitli olacam artik... 🙂
cikin kizzzz ben sevmedim su depresyon meselesiniiii... yoksa bizde girerizz heeee...

12 nisan cnm olmam gerek ama insallah olmam

insallah gelmez tatlim insallah hamissindir... test yap diyecektim ama... sende daha biraz erken... kiz ben az önce sana bir yazi yazmistim... sen lara ma yazmistin gobekleriniz sisince bulusacakmissiniz.... bende beni unutmayinnnn bende gelirim diye yazmistimmm 🙁 gel demediiiiiinnnn

insallah bacim ama ümitlenmiyorum adet olmayida bekliyorum yani hayat bu neyi cok istersen vermez ama istemedigin andada olur herseye olucak diye bakmiycaksin 🙂 bunu iyi ögrendim

Geri