Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

dün namazda son rekatta aglamam tuttu ellerimi actim dua ettim allahim sesimi duy olmuyanlar bebek ver ve kizima bi kardes nasip et bu ay müjdelendir diye sonra bi huzur dogdu icime haktan herseyin hayirlisini dilemek lagzim askom

evet tatlm bazen diyorum allah bize çocuk vermiyosa bir hayır vardr diye amaişde insanz elimizde olmuyo istemek ne güzel senin koklaya bilğin bir yarun var rabbim bide kardeş versin ona ben her yatağa girdiğimde hayal ediyorum yavruma sarıldğimi onu kokladığımı inş bir gün bende beim gibi bebek hasretiyle yanan herkes evlat sahibi olur

askom vallahi görmedim özür dilerim melegim lütfen gel beraber bulusalim ama ilk önce sende hamis kalican ondan sonra beraber hamisler gezicez 😀

gülyüzlüm benim adete 1-2 gün kala başladı bel ağrısı yordum kendimi bu aralar herhalde dedim.sık idrara çıkmaya başladım iltihap olmuştur dedim.başım dönüyordu ii beslenmedim bu aralar galiba dedim.uykum vardı.Allah Allah yorgunum galiba edim.karnım ağrıdı adet olacam galiba dedim.yani ihtimal vermedim 🙂 🙂 🙂

insallah canim insallah iyki kizimi verdi allah anneligi tattirdi ama simdide kizim kardesligi tatmak istiyor onun icin yine bu cabam ablasi ben ilk anne oldugum yas 18 yas kücükten anne olunca bebegin bebegi oluyor gibi simdi anne olsam daha iyi anneligi anliycam bu kizim tecrübe oldu bana

iyi geçer inş bitanem ya dr kötü hiç bişey demez inş herşey yolunda gider rabbim sağlıcakla kucağına versin yavrunu bitanemyok bitanbem sen niye giriyon depresyona bizim yeğen de girmiş oluyo sen girince otomatikman olmaz sen giremezsin izin vermem

insallah bacim ama ümitlenmiyorum adet olmayida bekliyorum yani hayat bu neyi cok istersen vermez ama istemedigin andada olur herseye olucak diye bakmiycaksin 🙂 bunu iyi ögrendim

ben ümit etmeyi bırakalı aylar oldu be tatlım öle ay sonunu falan beklemiyorum biktım hayal kırıklığı yaşamaktan inş hayırlı zamanda gelir meleklerimiz bitanem inş gelmişdr

ayşegülüm öyle depresyona gir çık gir çık olmaz ki yalama yapar sonra.en iyisi sen girme bi daha depresyona

tamam gülüm benim sen i yerim ben kısss gülüm dua et tmammı bize inş senin kontrolünde güzel geçer rabbim senin bebişide sağlıcakal kucağınaversin

askom vallahi görmedim özür dilerim melegim lütfen gel beraber bulusalim ama ilk önce sende hamis kalican ondan sonra beraber hamisler gezicez 😀

KIZ GÜLÜM YENİ GELDİN YAA OZATEN HAMİŞ HEHE 😀

inş o günleride görürsün bitanem inş bir kez daha anne olursun allahm kabul etsin bütün dualarnı tatlım