tatlim benim ben hamis olduklarini bilenler icin söylemistim... ama insallah seninkide tabiki hamisliktendir... senin asil günün ne zaman??? yani adet bekledigin gün?
twety ben herseye neseyle bakarim cnm ismimide buraya giriste böyle yapmak istedim daime neseli olalaim stresten uzak olalim el ele verelim dertlerimize ortak olalim cnm insallah
tatlim benim ben hamis olduklarini bilenler icin söylemistim... ama insallah seninkide tabiki hamisliktendir... senin asil günün ne zaman??? yani adet bekledigin gün?
dün namazda son rekatta aglamam tuttu ellerimi actim dua ettim allahim sesimi duy olmuyanlar bebek ver ve kizima bi kardes nasip et bu ay müjdelendir diye sonra bi huzur dogdu icime haktan herseyin hayirlisini dilemek lagzim askom
iyidir tatlim yaaa... bir hafta sonra doktora gidecem yine... insallah durumlar iyidir gercekten. cok korkuyorum doktor baska sey der diye... bu iki haftayi da sag salim gecirsem daha ümitli olacam artik... 🙂
cikin kizzzz ben sevmedim su depresyon meselesiniiii... yoksa bizde girerizz heeee...
insallah gelmez tatlim insallah hamissindir... test yap diyecektim ama... sende daha biraz erken... kiz ben az önce sana bir yazi yazmistim... sen lara ma yazmistin gobekleriniz sisince bulusacakmissiniz.... bende beni unutmayinnnn bende gelirim diye yazmistimmm 🙁 gel demediiiiiinnnn
insallah bacim ama ümitlenmiyorum adet olmayida bekliyorum yani hayat bu neyi cok istersen vermez ama istemedigin andada olur herseye olucak diye bakmiycaksin 🙂 bunu iyi ögrendim