Kız İzgil sen misin bakem bu arkadaşlarını depresyona sürükleyen.Çabuk çıkın ordan gelmeyeyim yanınıza hmmm kısarım bak.
Sizin gibi gencecik, tazecik, güzel kalpli insanlara yakışıyor mu? Sanki size çocuğunuz olmaz dediler. Öyle denen insanlar bile çocuk sahibi oluyorlar. Vakti gelince olacak inş. Biraz daha sabır, biraz daha gayret, biraz daha umut.
Her ay tmm diyorum kesin bıraktım artık bi daha çocuk mocuk uğraşmayacağım. Oluyorsa olsun olmuyorsa olmasın diyorum ağlıyorum zırlıyorum.Sonra bunları dememiş gibi onu araştırıyorum, bunu araştırıyorum. Sonra da daha bitmemiş demek ki diyorum. Gayretim var, sabrım var. O yüzden de Rabbim sınamaya devam ediyor herhalde diyorum.
Önünüzde çook güzel yıllar olacak çocuklarınızla inş. Ben inanıyorum bu forumdaki herkes bir gün çocuk sahibi olacak. Araştırdıkça iyice strese giriyoruz bacım. Bilmeyince oohh rahat olurduk. Yine de sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Emin olun hepimiz yaşıyoruz benzer şeyleri. Halimizden anlayanara da burada anlatıyoruz. Kim düşerse öteki tutup kaldıracak onu. Bazen yukarı zıplamak için en dibe batmak gerekir.Orada kalmadığınız sürece sorun yok.
Hadi bakiimmm bekletmeyin bizi çabuk çıkın yukarı...