Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bacım hoşgeldinnnn çok sevindim Rabbim bu ay meleğini size hayırlı eylesin
inşallah yumurtan hep nurtopu gibi olur yakışıklı yakışıklı spermlerle karşılaşır rahimin tamda böleeee gömülmelik olur (insanın yatıpta kalkası gelmeyeceği cinsten)inşallah en süper şekilde döllenir yılın en güzel embriyosu seçilir inşallah en kırcal damarlanmanın olduğu yere gömülür inşallah öyle bi gömülürki doğuma kadar yerinden kıpırdayamaz inşallah orada anneciğinden bol bol beslenir büyür tosun olur bizde ona buraan nazar boncuğu takarız 🙂)eksik bi evre kaldımı)

maşşallahhhhhhhhhhhh prf olucak kısssssnda hakkını yemişler
ne güzel anlattn öleee hiç bir eksik yokkk

selam kızlar..
şimdi doktordan geliyorum..
4-5 tane folikülüm vardı sadece 1 tane kalmış..kendime çatlatma iğnesi yaptım..yarın aşılamam yapılıyo saat 4 de..
doktor daha fazla yumurta olsa iyi olurdu dedi..ama bir tane var işte..belki o bebiş olur di mi heheheheeee 🙂
ınsallah canımmm hayırlısı bakalım hayırlı haberler verıceksın bırgun bıze ınsallah

oooooooooooooooooooobacım hadi hayırlısı rahim duvarların kalınmı kalın olsun küçük mercimeğin gömülüp gitsin damarlanmanın en yoğun yere düşsün bol bol beslensin inşalllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Allahım Allahım duaya bak sen ağzın bak yesin kız izgillll amaniiiiiiiinnnnn pek bi içten yazmışsın inş.bakalım c.tesi gelmemesi gereken regl günüm :oppucuk: bakalım hayırlısı inş.meleğim benimledirrrr :emzirme: :oppucuk::oppucuk::oppucuk:

heeee biz oluyoruz onlar canım bir el el atsan iyi olucak yoksa izgil bacım hepimizin elinden tuttu dibine kadar inicez depresyonun :gossip:[/QUOTE]

Kız İzgil sen misin bakem bu arkadaşlarını depresyona sürükleyen.Çabuk çıkın ordan gelmeyeyim yanınıza hmmm kısarım bak.
Sizin gibi gencecik, tazecik, güzel kalpli insanlara yakışıyor mu? Sanki size çocuğunuz olmaz dediler. Öyle denen insanlar bile çocuk sahibi oluyorlar. Vakti gelince olacak inş. Biraz daha sabır, biraz daha gayret, biraz daha umut.
Her ay tmm diyorum kesin bıraktım artık bi daha çocuk mocuk uğraşmayacağım. Oluyorsa olsun olmuyorsa olmasın diyorum ağlıyorum zırlıyorum.Sonra bunları dememiş gibi onu araştırıyorum, bunu araştırıyorum. Sonra da daha bitmemiş demek ki diyorum. Gayretim var, sabrım var. O yüzden de Rabbim sınamaya devam ediyor herhalde diyorum.
Önünüzde çook güzel yıllar olacak çocuklarınızla inş. Ben inanıyorum bu forumdaki herkes bir gün çocuk sahibi olacak. Araştırdıkça iyice strese giriyoruz bacım. Bilmeyince oohh rahat olurduk. Yine de sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Emin olun hepimiz yaşıyoruz benzer şeyleri. Halimizden anlayanara da burada anlatıyoruz. Kim düşerse öteki tutup kaldıracak onu. Bazen yukarı zıplamak için en dibe batmak gerekir.Orada kalmadığınız sürece sorun yok.
Hadi bakiimmm bekletmeyin bizi çabuk çıkın yukarı...

selam canım Allah yardımcın olsun ınsallah bebişin gelır bu ay tatlım dualrım senınle

hoşgeldin kz nasılsın bakemmmm
Sağol fıstığım iyiyim ben sağol, sizleri takip ediyorum bi taraftan bi taraftan çalışıyorum

Olmaz olmaz deme hiç
olmaz olmaz sevgilim
zaman neler gösterir
belli olmaz sevgilim
Şehnazım İnşallah olur🙂[/QUOTE]

şehanazım gülüm bidenem benim olmazmı balım yaa allahım versin yeterkii

inş olur dualarım herzaman seninle canım benim

sanki beni anlatıyosun ağlattn işde beni yine kıyamam ben sana inş yakında gelir bebişleriz yaaaa bende dayanamıyorum artık oyyyyy oyyyyyy
ben kaybeettim bile sayende bende geldim izgilimden güç alıyım dedim moraklim düzelsin diye bu kısssss ikimizi birden derbeder etttiii
kızlar biri bizi durdursunnnn

bacım hoşgeldinnnn çok sevindim Rabbim bu ay meleğini size hayırlı eylesin
inşallah yumurtan hep nurtopu gibi olur yakışıklı yakışıklı spermlerle karşılaşır rahimin tamda böleeee gömülmelik olur (insanın yatıpta kalkası gelmeyeceği cinsten)inşallah en süper şekilde döllenir yılın en güzel embriyosu seçilir inşallah en kırcal damarlanmanın olduğu yere gömülür inşallah öyle bi gömülürki doğuma kadar yerinden kıpırdayamaz inşallah orada anneciğinden bol bol beslenir büyür tosun olur bizde ona buraan nazar boncuğu takarız 🙂)eksik bi evre kaldımı)

Ay ayy bitane olsun annesinin olsun
inşallah güzel haberler alıcaz
kızlarrrrrr süpersiniz..bütün iyi dilekler için teşekkür ederim..canlarım benim..yarın eve geldikten sonra ki yaklaşık 5 civarı olur tekrar yazar durum bildiririm.. kızlar tutar mı dersiniz ya..gerçi tutmasa da yine denicem ama..işte biliyosunuz insan tutsun istiyo

kızlarrrrrr süpersiniz..bütün iyi dilekler için teşekkür ederim..canlarım benim..yarın eve geldikten sonra ki yaklaşık 5 civarı olur tekrar yazar durum bildiririm.. kızlar tutar mı dersiniz ya..gerçi tutmasa da yine denicem ama..işte biliyosunuz insan tutsun istiyo[/QUOTE]

Canım benim %100 tutar diyemeyiz elbette ama neden tutmasın, senin gibi anneyi bulmuş bırakır mı. Hem sınavda spermlere kopya vermiş gibi olacak. Direk rahmin içine verileceği için bir aşamayı geçmiş olacaklar:tik:Sen rahat olmaya çalış ama

Geri