Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

heeee biz oluyoruz onlar canım bir el el atsan iyi olucak yoksa izgil bacım hepimizin elinden tuttu dibine kadar inicez depresyonun :gossip:

Kız İzgil sen misin bakem bu arkadaşlarını depresyona sürükleyen.Çabuk çıkın ordan gelmeyeyim yanınıza hmmm kısarım bak.
Sizin gibi gencecik, tazecik, güzel kalpli insanlara yakışıyor mu? Sanki size çocuğunuz olmaz dediler. Öyle denen insanlar bile çocuk sahibi oluyorlar. Vakti gelince olacak inş. Biraz daha sabır, biraz daha gayret, biraz daha umut.
Her ay tmm diyorum kesin bıraktım artık bi daha çocuk mocuk uğraşmayacağım. Oluyorsa olsun olmuyorsa olmasın diyorum ağlıyorum zırlıyorum.Sonra bunları dememiş gibi onu araştırıyorum, bunu araştırıyorum. Sonra da daha bitmemiş demek ki diyorum. Gayretim var, sabrım var. O yüzden de Rabbim sınamaya devam ediyor herhalde diyorum.
Önünüzde çook güzel yıllar olacak çocuklarınızla inş. Ben inanıyorum bu forumdaki herkes bir gün çocuk sahibi olacak. Araştırdıkça iyice strese giriyoruz bacım. Bilmeyince oohh rahat olurduk. Yine de sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Emin olun hepimiz yaşıyoruz benzer şeyleri. Halimizden anlayanara da burada anlatıyoruz. Kim düşerse öteki tutup kaldıracak onu. Bazen yukarı zıplamak için en dibe batmak gerekir.Orada kalmadığınız sürece sorun yok.
Hadi bakiimmm bekletmeyin bizi çabuk çıkın yukarı...[/QUOTE]
:utan::utan::utan::utan::utan:

kızlarrrrrr süpersiniz..bütün iyi dilekler için teşekkür ederim..canlarım benim..yarın eve geldikten sonra ki yaklaşık 5 civarı olur tekrar yazar durum bildiririm.. kızlar tutar mı dersiniz ya..gerçi tutmasa da yine denicem ama..işte biliyosunuz insan tutsun istiyo
bak bacım hele bi tutmasın hele bi tutmasınnnnnnnnn sıkıyorsa tutmasınnnnn bak açıyorum şimdi bayramlık ağzımı heeeeeeeeeee

:kiamam::kafa::minik:,:kiss:
Kız İzgil sen misin bakem bu arkadaşlarını depresyona sürükleyen.Çabuk çıkın ordan gelmeyeyim yanınıza hmmm kısarım bak.
Sizin gibi gencecik, tazecik, güzel kalpli insanlara yakışıyor mu? Sanki size çocuğunuz olmaz dediler. Öyle denen insanlar bile çocuk sahibi oluyorlar. Vakti gelince olacak inş. Biraz daha sabır, biraz daha gayret, biraz daha umut.
Her ay tmm diyorum kesin bıraktım artık bi daha çocuk mocuk uğraşmayacağım. Oluyorsa olsun olmuyorsa olmasın diyorum ağlıyorum zırlıyorum.Sonra bunları dememiş gibi onu araştırıyorum, bunu araştırıyorum. Sonra da daha bitmemiş demek ki diyorum. Gayretim var, sabrım var. O yüzden de Rabbim sınamaya devam ediyor herhalde diyorum.
Önünüzde çook güzel yıllar olacak çocuklarınızla inş. Ben inanıyorum bu forumdaki herkes bir gün çocuk sahibi olacak. Araştırdıkça iyice strese giriyoruz bacım. Bilmeyince oohh rahat olurduk. Yine de sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Emin olun hepimiz yaşıyoruz benzer şeyleri. Halimizden anlayanara da burada anlatıyoruz. Kim düşerse öteki tutup kaldıracak onu. Bazen yukarı zıplamak için en dibe batmak gerekir.Orada kalmadığınız sürece sorun yok.
Hadi bakiimmm bekletmeyin bizi çabuk çıkın yukarı...
:utan::utan::utan::utan::utan:[/QUOTE]

ben geldiiiiimmmm yineeeee... amma kaynattiniz heee

tamam bacım bol bol ye bi mercimek için bi kendin için bi mercimek için bi kendin için.....

🙂 yedim yedim deee... insallah faydasi olur daa.. beslenir tatlim...

ewet canım zaten dualar olmasa insanın kendini kaybedip isyana sürüklenmesi an meselesi.....
ama 2 gündür hiç beklemediğim anda ve hiç beklemediğim kişilerden hamilelik haberi aldım hatta onlar bile beklemiyorlardı ne biliyim bacım kendimi çok acayip ve garip hissediyorum....kıskançlık değil bu asla.....Rabbim daha fazlasını versin ama engel olamıyorum kendime sinir oluyorum sonrada neden böle birşeye sinir oluyorum diye sinir oluyorummmmmmm
AAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYY nedense acayipçok gerginim

ayyy fistigim beeeaaa yapma sunuuu... bizide üzüyorsunnnn

Kızlaaarrr ben geldimm

selammmm, hosgeldin 🙂

selam kızlar..
şimdi doktordan geliyorum..
4-5 tane folikülüm vardı sadece 1 tane kalmış..kendime çatlatma iğnesi yaptım..yarın aşılamam yapılıyo saat 4 de..
doktor daha fazla yumurta olsa iyi olurdu dedi..ama bir tane var işte..belki o bebiş olur di mi heheheheeee 🙂

insallah tatlim insallah tutarrr...

kızlarrrrrr süpersiniz..bütün iyi dilekler için teşekkür ederim..canlarım benim..yarın eve geldikten sonra ki yaklaşık 5 civarı olur tekrar yazar durum bildiririm.. kızlar tutar mı dersiniz ya..gerçi tutmasa da yine denicem ama..işte biliyosunuz insan tutsun istiyo

Dualarimiz seninle tatlim

heee bacım herkeşle gelsin gelin baki geliiiinnnn:surukle::surukle::surukle:

heee aynen sen soktun herkezi depresyonaaa.... cikar bakalim sen yineeee hoppa

ya bu sefer tutmayacaksa en azından bir daha ki sefere tutsun..bir akrabam dedi ki..aşılama yapılırken gözleriniz kapat ve bebeğini kucağında hissetmeye çalış..ona sarıldığını kokusunu duyduğunu hisset..ben de biraz ağladım o öyle deyince..ama yapıcam..

Geri