Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yns_ysmn selam tatliiimmmm, nasilsinn??? ya millet valla acayip kalabligizzz masallahhh masallahhhh

selam kızlar uzunzamandır giremiyodum özledim sizleri..eşimin dedesi vefat etti..5 gündür sakaryadaydık..ben hasta oldum biliyosunuzki bugün 7. günümdü doktoruma gittim ve rahim filmi yani hsg istedi bende çektirdim..yani öyle herkesin söylediği gibi korkunç bişey değil..biraz ağrı yaptı sonra geçti..allaha çok şükür tertemiz çıktı..tüplerim açıkmış..ilişki tarihi verde 12. gün ile 16. günler arası hergün ilişki dedi kızlar söyliyim..yani günaşırı filan olmuyomuş hergün dedi..ama 12. günden önce üç gün ilişki yok dedi..ee çok konuştum.sizler nasılsınız..eski sayfaları okuyamadım..

canım benim biz neden bu kadar kuzucuğuz anlamadım başkası olsa gider karının saçını başını yolar hem ne kesisiymiş bacım öyle o.....o kesilerden sonra zaten hamile kalman doğru olmaz herhalde bence daha iyi bir doktor bul yada burada görün bir doktora

😛iha:Ilah Izgilim,sacini basini yolmak ha-bu cok hosuma gitti😛iha😕ende kuzu muzu görünüyorsun ama az degilsin ha:laugh:Ama haklisin.Hakettigi bu aslinda.Ya ne bileyim,Türkiyede o isi böyle yapmiyorlarmi?Bende onu düsündüm,simdi sezeryan gibi o ameliyati olsam,ondan toparlanmam icin kimbilir kac ay gececek.Bende kücük kesilere izin verip,ötekine izin vermemeyi düsündüm.Belki hersey temiz cikacak ve kendimi yardirdigimla kalacam.Hepsine ameliyattan önce tek tek imza atmak gerekiyor.Keske Türkiye ye gelme imkanim olsa canim yaa.O kücük kesilere göze alacam artik ne yapayim.Dügme kadar filanmis.Icerisine ucunda kamera ve isik olan aleti sokmak icinmis.

canım benim biz neden bu kadar kuzucuğuz anlamadım başkası olsa gider karının saçını başını yolar hem ne kesisiymiş bacım öyle o.....o kesilerden sonra zaten hamile kalman doğru olmaz herhalde bence daha iyi bir doktor bul yada burada görün bir doktora

😛iha:Ilah Izgilim,sacini basini yolmak ha-bu cok hosuma gitti😛iha😕ende kuzu muzu görünüyorsun ama az degilsin ha:laugh:Ama haklisin.Hakettigi bu aslinda.Ya ne bileyim,Türkiyede o isi böyle yapmiyorlarmi?Bende onu düsündüm,simdi sezeryan gibi o ameliyati olsam,ondan toparlanmam icin kimbilir kac ay gececek.Bende kücük kesilere izin verip,ötekine izin vermemeyi düsündüm.Belki hersey temiz cikacak ve kendimi yardirdigimla kalacam.Hepsine ameliyattan önce tek tek imza atmak gerekiyor.Keske Türkiye ye gelme imkanim olsa canim yaa.O kücük kesileri göze alacam artik ne yapayim.Dügme kadar filanmis.Icerisine ucunda kamera ve isik olan aleti sokmak icinmis.

😛iha:Ilah Izgilim,sacini basini yolmak ha-bu cok hosuma gitti😛iha😕ende kuzu muzu görünüyorsun ama az degilsin ha:laugh:Ama haklisin.Hakettigi bu aslinda.Ya ne bileyim,Türkiyede o isi böyle yapmiyorlarmi?Bende onu düsündüm,simdi sezeryan gibi o ameliyati olsam,ondan toparlanmam icin kimbilir kac ay gececek.Bende kücük kesilere izin verip,ötekine izin vermemeyi düsündüm.Belki hersey temiz cikacak ve kendimi yardirdigimla kalacam.Hepsine ameliyattan önce tek tek imza atmak gerekiyor.Keske Türkiye ye gelme imkanim olsa canim yaa.O kücük kesileri göze alacam artik ne yapayim.Dügme kadar filanmis.Iceriye ucunda kamera ve isik olan aleti sokmak icinmis.

şu an pre seed almak üzereyim
yns ysmn in aldığı yerden
onun yorumunu okudum
ama çok tedirginim
karar veremiyorum
ben artık bebek istiyorum
beklemeye tahammülüm kalmadı

Geri