Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

DİLARA1,iyim canım.misafirlerim vardı.yeni gittiler.bilgisayarın yüzünü görmeye bile fırsatım olmadı.bende tüp bebek merkezine gitmeye karar verdim.mayıs için randevu aldık.bakalım hayırlısı.
sen nasılsın canım.

valla öyle samimi olmayacaksin... aslinda keske bastan deseydin hep biz daha düsünmüyoruzzzz... daha evliligin tadini cikaracam falan...
dedim bacım dedim düşünmüyoruz dedim nasip dedim eşim şeker hastası daha yeni yeni düzene girdi biraz daha zaman geçsin dedim yok yok yok
yani öyle dediğim halde böyle takip ediliyorsam düşünüyoruz dediğimde neler olacak tahmin bile edemiyorum
utanmadan karşıma geçip geçen gün sana ancak kesin olarak deniyoruz dersen inanırım dedi anlamadım bacım ben acaba türkçe konuşmuyormuyum istemiyoruz diyorum bana zorla istiyoruz dedirtecek ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Ameliyat olacaktim canim.Rahim icine,karinin icine ve tüplerin gecerliligine bakilacakti.Benim doktorum olacak kadin yanlis zamanda göndermis beni malesef hastaneye.Neyseki orada fark ettiler ve eve gönderdiler.Bir daha adet olunca ara ve yeni randevunu al dediler.Ameliyatla ilgili bütün bilgilendirici kagitlari alip geldim eve.Ama neredeyse vaz gececem ameliyattan.Riskleri okuyunca bayagi korktum.Sen ne yaptin canim?

Kiz bilmem sana anlatmismiydim... benim kizim dada bana doktor yapacakti bu ameliyati... ben ama kendimi cok germistim... yapamadi o ay. yani aksilik cikmisti... bir sonraki ay yine gel narkoz la yapariz demisti... ben kendime sinir olmustum... ay bir ay daha gecikecek diyeee... herkez (doktor dahil) demislerdi herseyde vardir bir hayir diye... gercekten de öyledir... bir sonraki aya hamile kalmistim 🙂 Insallah sende de öyle olur tatlimmm

selam kızlar herkese merhaba

selam fistigimmmm

canlar ben kaçar herkeze tatlı hoş muhabbetler dilerim kendinize iyi bakın aeolun

güle güle tatlimmmm

DİLARA1,iyim canım.misafirlerim vardı.yeni gittiler.bilgisayarın yüzünü görmeye bile fırsatım olmadı.bende tüp bebek merkezine gitmeye karar verdim.mayıs için randevu aldık.bakalım hayırlısı.
sen nasılsın canım.

Hayirlisi canim insallah tutar o zaman. Rabbim hayirlisini versin... Ben iyiyim tatlim yaaa... su an bir problem yok... insallah ta olmazz

dedim bacım dedim düşünmüyoruz dedim nasip dedim eşim şeker hastası daha yeni yeni düzene girdi biraz daha zaman geçsin dedim yok yok yok
yani öyle dediğim halde böyle takip ediliyorsam düşünüyoruz dediğimde neler olacak tahmin bile edemiyorum
utanmadan karşıma geçip geçen gün sana ancak kesin olarak deniyoruz dersen inanırım dedi anlamadım bacım ben acaba türkçe konuşmuyormuyum istemiyoruz diyorum bana zorla istiyoruz dedirtecek ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ay ne gicik seyler yaaa bunlarrrr... en iyisi uzak durmakkk

ya bu ne terbiyesizlik ben olsaydım o sorumsuzluğu kim yaptıysa işten çıkarttırırdım .böyle durumlara çok kızıyorum herkez işini incelikle yapması gerek. sen canım hsg çekincektin sanırım (rahim filmi tüpler açıkmı değilmi diye bende diğer ay olucam

Yaa sorma canim,esimde cok sinirlendi.Muayehanesini arayip bagir cagir dedi ama ben yapamiyorum iste.Sadece su isi hayirlisiyla atlatayim degistirecegim doktoru.Benim tüp bebek merkezine gitmem pek hosuna gitmedi doktorumun anladigim kadar.Oraya gittigimi ögrendiginden beri degisti.Ama sadece ona gitmeklede bir ilerleme olmuyor ki.her isi bir kisi yapsa böyle olmazdi sanirim.Ben bir jinekolog,bir tüp bebek merkezi birde hastane arasinda dolasip duruyorum.Ya islemin türkcesini bilmiyorum ama ben bugüne kadar sadece vajinal yolla bakilacagini saniyordum.Meger hem öyle,hem karindan bir kac ufak kesi yapilacakmis.Hatta bazi durumlarda yatay yada dikey uzun kesi de gerekebilirmis.Sezeryan gibi yani.Ama buna izin vermiyecegim.

Yaa sorma canim,esimde cok sinirlendi.Muayehanesini arayip bagir cagir dedi ama ben yapamiyorum iste.Sadece su isi hayirlisiyla atlatayim degistirecegim doktoru.Benim tüp bebek merkezine gitmem pek hosuna gitmedi doktorumun anladigim kadar.Oraya gittigimi ögrendiginden beri degisti.Ama sadece ona gitmeklede bir ilerleme olmuyor ki.her isi bir kisi yapsa böyle olmazdi sanirim.Ben bir jinekolog,bir tüp bebek merkezi birde hastane arasinda dolasip duruyorum.Ya islemin türkcesini bilmiyorum ama ben bugüne kadar sadece vajinal yolla bakilacagini saniyordum.Meger hem öyle,hem karindan bir kac ufak kesi yapilacakmis.Hatta bazi durumlarda yatay yada dikey uzun kesi de gerekebilirmis.Sezeryan gibi yani.Ama buna izin vermiyecegim.
canım benim biz neden bu kadar kuzucuğuz anlamadım başkası olsa gider karının saçını başını yolar hem ne kesisiymiş bacım öyle o.....o kesilerden sonra zaten hamile kalman doğru olmaz herhalde bence daha iyi bir doktor bul yada burada görün bir doktora

aaa selam fistikkkk hosgeldinnn

selam tatlim, iyiz de seni cok merak ettik yaa... nasilsin???

evet yaaa adet görmen gerekiyordu ve iliskiye girmeden yapilir bu ameliyat... ya senin doktor da tam sarhos heee... bir ay daha kaybin oldu yaaa... ne sinir kadinnn. simdiden al randevunu barii... sonra demessinler randevu yok falan...
Aynen öyle dediler canim benim.Adetinin ilk gününde ara ve iliskiye girmeden gel dediler.Hani sen demistin ya,gec almissin randevuyu diye hakliymissin valla.Sen doktormusun ne,bayagi anliyorsun bu islerden.:laugh:Kizlar bugün baglantim berbat.Benim bilgisayar sanirim yine seans istiyor:n028:Kac seferdeir kapaniyor tekrar calistiriyorum.Gec yazmalarim bundan haberiniz olsun...

Türkiyedekilerin bu derdi cok kötü yaaa... sigorta yokmu??? karsilamiyormuuu??? Ben sana bu konuda fikir veremiyecem tatlim... ben almanyadanim cünküü... ama izgilin dedigine katiliyorum... herkez kendi bütcesini düsünmeli önce...

valla öyle samimi olmayacaksin... aslinda keske bastan deseydin hep biz daha düsünmüyoruzzzz... daha evliligin tadini cikaracam falan...
Yazmis oldugunuz msj cok kisa diyor,daha ne yazayim bilmiyorum...:n028:

Pardon ama Kesi nedir???? Galiba sende baska birsey yapilacakti... bendeki gibi degil. seni peki kadin doktorun mu gönderdi yoksa KiWu dakiler mi????

Yazmis oldugunuz msj cok kisa diyor,daha ne yazayim bilmiyorum...:n028:

🙂 zaten herseyi yazmissin valla... bu gerekir ona

Geri