Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah Allah . Yürü be İzgil kim tutar seni😛iha:😛iha:

ya bu ne terbiyesizlik ben olsaydım o sorumsuzluğu kim yaptıysa işten çıkarttırırdım .böyle durumlara çok kızıyorum herkez işini incelikle yapması gerek. sen canım hsg çekincektin sanırım (rahim filmi tüpler açıkmı değilmi diye bende diğer ay olucam

canım benim Rabbimden hayırlısını isteyelim hayırlısı olsun vardır öyle olmasındada bir hikmet kendi doktoruna sor olmazsa ne gibi riskleri var diye

canım selam nasılsın?soruna fıkrımı soyleyerek cevap verıyorum...bencede ozel hastane suana kadar ben dogruduzgun devlet hastanesıne gıtmedım ve hoslanmıyorum oralardan cunku dogruduzgun ılgı yok bakım yok ama özel hastanede enazından heran doktorunu arayabılme soru sorma durumun var dogumdada ılgı aynı sekılde ve ozel oda durumu var bencede özel hastane sonucta anlasma olunca sosyal guvenlıgımız acısından cok da pahalı degıl hem ıyı hızmet hemde az ucret daha mantıklı bencede bende özelde yapmayı dusunuyorum allah ızın verırde o gunler gelırse....

Kizlarr,sürpriiizzz ben geldiimmm...

aaa selam fistikkkk hosgeldinnn

merhabalar canlar,nasılsınız.

selam tatlim, iyiz de seni cok merak ettik yaa... nasilsin???

evet yaaa adet görmen gerekiyordu ve iliskiye girmeden yapilir bu ameliyat... ya senin doktor da tam sarhos heee... bir ay daha kaybin oldu yaaa... ne sinir kadinnn. simdiden al randevunu barii... sonra demessinler randevu yok falan...

kızlar bir öncekı sayfadakı soruma bakın lütfennnnnnnnnnn

Türkiyedekilerin bu derdi cok kötü yaaa... sigorta yokmu??? karsilamiyormuuu??? Ben sana bu konuda fikir veremiyecem tatlim... ben almanyadanim cünküü... ama izgilin dedigine katiliyorum... herkez kendi bütcesini düsünmeli önce...

valla öyle samimi olmayacaksin... aslinda keske bastan deseydin hep biz daha düsünmüyoruzzzz... daha evliligin tadini cikaracam falan...