Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

oyyyyy oyyyy eyşanım nasılısn tatlım yaa ne güzel yerim ben o bebişi ismide çok güzel rabbbim sağlıcakla kucağına verir inş

amin canım sağolasın ...şükür iyiyim göbüş büyütürüz vakit azaldıkça heyecan basıyor vallahi..

cnm ne güzel seninde hazırlıklar başlamış inşallah hayırlısıyla bizde ogünleri görürüz
inşallah canım benim göreceksiniz rabbimin izniyle geçen sene bu zamanlar ağlama modlarındaydım şimdi ise heyecanım bambaşka yüreğini ferah tut..

inşallah canım, elbette mutlaka zamanı var. bu arada benim testlerim allaha şükür temiz çıktı, eşimin testi yapılmadı ama sanırım bu ay içerisinde yaptıracağız. hayırlısı canım.

hadi gözün aydın çok sevindim eşinde yapstırsın hayırlısıyla bir sonuca ulaşırsınız..

hımmm inşallah geçersin canım, allah kolaylık versin.

inşallah canım, elbette mutlaka zamanı var. bu arada benim testlerim allaha şükür temiz çıktı, eşimin testi yapılmadı ama sanırım bu ay içerisinde yaptıracağız. hayırlısı canım.

merhaba canım iyiyim sağol sen nasılsın bebişin nasıl
iyiyim bende cnm bebişte iyi çok şükür keseyi gördük içim rahatladı

hoşbuldukkk
meryemcim merhaba daha önce sohbet ettik mi hatırlayamadım, malum iş dönüşü yorgunluğum da var kusuruma bakma. tebrik ediyorum, gözünüz aydın olsun. allah sağlıkla kucağınıza aldırmayı nasip etsin. sen aile mevzularını boşverrrrrrrr, önemli olan senin ne istediğin. bebek istiyordun ve allah nasip etti. boşver sevinmediler falan deme.

teşekkür ederim canım daha önce konuşmuştuk.ben de unuturum önemli değil.artık takmıyorum.ben ve bebişim önemli benim için

Geri