Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam tatlı cadım hoşgeldin konyalım:d mrs.m canım çilekde bişe beğenemedik ama dedğin konu önemli boya falan bizde dikkat ediyoruz bakalım ne olacak...şimdiden eşyalarını sığdıramıyorum hiçbiyere..hayılısıyla sende bu güzel duyguları tat inşallah

ayyyyyy canım benim daha dünyaya gelmeden ne de çok çeyizi olmuş 🙂 allah hepsini sağlık ve mutlulukla kullandırmayı nasip etsin canım.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn inşallah allahım bana da nasip eder.

canım benim hayırlısı ise olur bakıcaz bakalım..birka aşılama üstüste yapılacak..birkaç ay boyunca..ama gerçekten herşey bir yaşta ya..insan hayatta yoruldukta böyle streslere direnci azalıyor..elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum tatlım..

öncelikle hayırlısı olsun diyelim ve bekliyelim bakalım sonuç ne olacak, bende çarşamba hsg için gideceğim, inş. 3. kez masadan kalkmak zorunda kalmam 😕 yine iltihap var çekilemez derlerse çok üzüleceğim...

hepiniz hoşgeldiniz kızlaaar
hoşbulduk cnm nasılsın cicim
ıyıyım canım sagol bende calısıyorum evden ıse ısten eve valla haftasonu sınavım vardı ıste 2 gun boyunca ınsallah gecerım busefer su lanet sınıfıııııı yaaaaww cok sıkıldım aynı dersten valla
aaaa cnm seninde sınavın vardı dimi bende girdim dünle cumartesinasıl geçti sınavın senin hangi bölümdü cnm

hepiniz hoşgeldiniz kızlaaar

hoşbuldukkk
meryemcim merhaba daha önce sohbet ettik mi hatırlayamadım, malum iş dönüşü yorgunluğum da var kusuruma bakma. tebrik ediyorum, gözünüz aydın olsun. allah sağlıkla kucağınıza aldırmayı nasip etsin. sen aile mevzularını boşverrrrrrrr, önemli olan senin ne istediğin. bebek istiyordun ve allah nasip etti. boşver sevinmediler falan deme.

hoşbuldukkk
meryemcim merhaba daha önce sohbet ettik mi hatırlayamadım, malum iş dönüşü yorgunluğum da var kusuruma bakma. tebrik ediyorum, gözünüz aydın olsun. allah sağlıkla kucağınıza aldırmayı nasip etsin. sen aile mevzularını boşverrrrrrrr, önemli olan senin ne istediğin. bebek istiyordun ve allah nasip etti. boşver sevinmediler falan deme.
cnm sen nasılsın

Geri