cozy Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #44.171 dilegimmm' Alıntı: cozy' Alıntı: kullanmaya karar verirsen fiyatını iyi araştırmanı öneririm, o kadar farklı fiyatlar varki şaşarsın... Genişletmek için tıkla ... Doğrudur. Herşeyin olduğu gibi bunun da çakmasını yapmışlardır eminim... Genişletmek için tıkla ...
dilegimmm' Alıntı: cozy' Alıntı: kullanmaya karar verirsen fiyatını iyi araştırmanı öneririm, o kadar farklı fiyatlar varki şaşarsın... Genişletmek için tıkla ... Doğrudur. Herşeyin olduğu gibi bunun da çakmasını yapmışlardır eminim... Genişletmek için tıkla ...
LALEZAR Daimi Üye Üye 1 Nisan 2010 #44.172 dilegimmm' Alıntı: LALEZAR' Alıntı: Valla daha iyiyim işte, grip, aleji ve hemoroidle hşır neşirim bu aralar, ama hepsi bi prça iyileşti... geçmiş olsun canım... hepsi zordur da hemoroid en fenasıdır sanırım😕 Genişletmek için tıkla ... Valla sorma kaç gündür bana çektirdiği işkenceyi tarif etmem mümkün değil, ancak yaşayan bilir, ama şükür bugün biraz daha iyi... Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...
dilegimmm' Alıntı: LALEZAR' Alıntı: Valla daha iyiyim işte, grip, aleji ve hemoroidle hşır neşirim bu aralar, ama hepsi bi prça iyileşti... geçmiş olsun canım... hepsi zordur da hemoroid en fenasıdır sanırım😕 Genişletmek için tıkla ... Valla sorma kaç gündür bana çektirdiği işkenceyi tarif etmem mümkün değil, ancak yaşayan bilir, ama şükür bugün biraz daha iyi... Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...
dilegimmm Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #44.173 kızlar bana müsade, size iyi sohbetler dilerim, yemek yapmam lazım 🙂 öpüyorum sizleri, hoşçakalınnnnn.....
kızlar bana müsade, size iyi sohbetler dilerim, yemek yapmam lazım 🙂 öpüyorum sizleri, hoşçakalınnnnn.....
dilegimmm Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #44.174 LALEZAR' Alıntı: dilegimmm' Alıntı: LALEZAR' Alıntı: Valla daha iyiyim işte, grip, aleji ve hemoroidle hşır neşirim bu aralar, ama hepsi bi prça iyileşti... Valla sorma kaç gündür bana çektirdiği işkenceyi tarif etmem mümkün değil, ancak yaşayan bilir, ama şükür bugün biraz daha iyi... Genişletmek için tıkla ... eşimde var oradan biliyorum, en yakın zamanda iyileşir umarım, yediklerine çok dikkat et nolursun, baharatlı vs baş düşmanı, acı yeme örneğin... Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...
LALEZAR' Alıntı: dilegimmm' Alıntı: LALEZAR' Alıntı: Valla daha iyiyim işte, grip, aleji ve hemoroidle hşır neşirim bu aralar, ama hepsi bi prça iyileşti... Valla sorma kaç gündür bana çektirdiği işkenceyi tarif etmem mümkün değil, ancak yaşayan bilir, ama şükür bugün biraz daha iyi... Genişletmek için tıkla ... eşimde var oradan biliyorum, en yakın zamanda iyileşir umarım, yediklerine çok dikkat et nolursun, baharatlı vs baş düşmanı, acı yeme örneğin... Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...
M mrs m. Daimi Üye Üye 1 Nisan 2010 #44.175 dilegimmm' Alıntı: kızlar bana müsade, size iyi sohbetler dilerim, yemek yapmam lazım 🙂 öpüyorum sizleri, hoşçakalınnnnn..... Genişletmek için tıkla ... görüşürüz hoşça kal canım, kolay gelsinnnn
dilegimmm' Alıntı: kızlar bana müsade, size iyi sohbetler dilerim, yemek yapmam lazım 🙂 öpüyorum sizleri, hoşçakalınnnnn..... Genişletmek için tıkla ... görüşürüz hoşça kal canım, kolay gelsinnnn
LALEZAR Daimi Üye Üye 1 Nisan 2010 #44.177 dilegimmm' Alıntı: LALEZAR' Alıntı: dilegimmm' Alıntı: eşimde var oradan biliyorum, en yakın zamanda iyileşir umarım, yediklerine çok dikkat et nolursun, baharatlı vs baş düşmanı, acı yeme örneğin... Genişletmek için tıkla ... Evet canım yediklerime dikkat ediyorum bu ara teşekkür ederim, iyi akşamlar kendine iyi bak canım Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...
dilegimmm' Alıntı: LALEZAR' Alıntı: dilegimmm' Alıntı: eşimde var oradan biliyorum, en yakın zamanda iyileşir umarım, yediklerine çok dikkat et nolursun, baharatlı vs baş düşmanı, acı yeme örneğin... Genişletmek için tıkla ... Evet canım yediklerime dikkat ediyorum bu ara teşekkür ederim, iyi akşamlar kendine iyi bak canım Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...
LALEZAR Daimi Üye Üye 1 Nisan 2010 #44.178 Hadi kızlar hepiize iyi akşmlar ben de çıkıyorum byyyyyyyy
M mrs m. Daimi Üye Üye 1 Nisan 2010 #44.179 LALEZAR' Alıntı: Hadi kızlar hepiize iyi akşmlar ben de çıkıyorum byyyyyyyy Genişletmek için tıkla ... cozy' Alıntı: Kızlar ben de çıkıyorum görüşürüz...güle güle Genişletmek için tıkla ... görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın...
LALEZAR' Alıntı: Hadi kızlar hepiize iyi akşmlar ben de çıkıyorum byyyyyyyy Genişletmek için tıkla ... cozy' Alıntı: Kızlar ben de çıkıyorum görüşürüz...güle güle Genişletmek için tıkla ... görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın...
M mrs m. Daimi Üye Üye 1 Nisan 2010 #44.180 desenimmm canımmm naber hiç sesin çıkmıyor yine yoğun musun