Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tatlıcadı ben bu ay hsg çektim öncesinde ve sonrasında bi süre ilişki yasaktı.hsgden 1 hafta sonra kolposkopi ve biyopsi yapıldı.onda da öncesinde ve 15 gün sonrasında yasaktı.zaten sonrasında da yumurta günü geçer diye kuluçkaya yatamam bu ay gitti diyordum.1-2 kere ilişki oldu bu ay ancak.hiç beklemediğim bir aydı.kafamda yoktu.olacak mı stresi yoktu bu ay ve vermek isteyen Rabbim bu ayda verdi.yani hsgnin etkisi de olabilir belki ama kafaya takmamak gerçekten önemli.şimdi sağlamca tutunmasını bekliyorum.stres yapmamak kolay değil biliyorum ama stres yapma 🙂
sagol meryem ama olmuyo bazen sıkıntılar ustuste gelıyoooo ınsan strese gırıyo gececek bu gunlerde ınsallah

kızlarrrrrrrrrrrr bende aksam doktora gıttım bebişim büyümüş kocaman olmus ellerını ayaklarını oynatıyordu masallah kıpır kıpırdı yavrum çok saglıklıymıs doktor bastan ıkız sandı sonra ayrıntılı ınceledı ama tekmiş bebişim saglıklı olsunda tek çıft farketmez tabıkı ama o an kı heyecanım yeterlıydı bana zaten bu sabahta kan alındı 6-7 tüp ve ıdrar alındı falan herseyıme bakılacakmıs ayrıntılı ne var ne yok dıye yarın çıkacak sonuçlarım bakalım hayırlısı

canım gözün aydın, Allah kucağına aldığın günleride gösterecek inşallah, çok sevindim...

Doğru canım senin hamile kalma problemin yoktu. Bu ay hamile kalanlardan biri kullanmıştı onu ama kimdi acaba?🙂

canım yns_ysmn kullanmıştı ve hamile kaldı.

Daha iyiyim canım sağol, sen nasılsın ?

[

teşekkürler ben de iyiyim, hangi hastalıkların iyileşti 🙂

yolunda canim benim cok sükür... buün doktordaydim... bebeisi gördükkk ve kalp atisini da duyduk... Insallah Rabbim böyle devam ettirir... sizede nasip eder tatli güllerim beniiimmm

ayyyy maşallah canım çok sevindim....amin. inşallah doğuncaya kadar bebişin seninle kalır.

kızlarrrrrrrrrrrr bende aksam doktora gıttım bebişim büyümüş kocaman olmus ellerını ayaklarını oynatıyordu masallah kıpır kıpırdı yavrum çok saglıklıymıs doktor bastan ıkız sandı sonra ayrıntılı ınceledı ama tekmiş bebişim saglıklı olsunda tek çıft farketmez tabıkı ama o an kı heyecanım yeterlıydı bana zaten bu sabahta kan alındı 6-7 tüp ve ıdrar alındı falan herseyıme bakılacakmıs ayrıntılı ne var ne yok dıye yarın çıkacak sonuçlarım bakalım hayırlısı

canımmmmmmmm çok duygulandım ve çok heyecanlandım. maşallah canım benim, ne güzel yolunda herşey. inşallah sonuçların da iyi çıkar.

Maşallah diyelim. Kucağına da sağlıkla alırsın inş.

Geri