Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canim benim… bak o Tahlilleri yaptirdigin doktora git sor neler yapildi… neler yapabilirsin daha falan diye… Neler yapilmis oldugunu bilsen birazcik ta sen arastirirsin internet ten neler yapabilirsin daha diye… Ama böyle hic bilemeden ögrenmeden olmazki. Sorman lazim herseyi doktoruna. Sen kac senelik evlisin ve ne zamandan beri cocuk istiyorsun???

canım en son gittiğim dr tüp bebek druydu çok pahalı eşim gitmiyo oyüzden zaten bütün yaptırdığım tahliller bende gideceğim dr söyler hehalde ne yapılacağını ben sadece sana hamile kalmadan önce gitmen daha mı iyi olur dişye sordum
sana çok teşekkür edrim ilgilenip cevap verdiğin için tatlm

Kızlar acilen çıkmam gerekti ama geri geldim.Ama yine acilen gidebilirim...

Hosgeldin sekerimmm

canım en son gittiğim dr tüp bebek druydu çok pahalı eşim gitmiyo oyüzden zaten bütün yaptırdığım tahliller bende gideceğim dr söyler hehalde ne yapılacağını ben sadece sana hamile kalmadan önce gitmen daha mı iyi olur dişye sordum
sana çok teşekkür edrim ilgilenip cevap verdiğin için tatlm

bak canim. banada önce bir doktor tüp bebek dedi. ben ama dedimki benim hamile kalmamda bir problem yok. tüp bebek hic hamile kalamayanlar icin. Eger bir sorun varsa düsügü yaptiran o gercekten cok pahalli olan tüp bebek yapma islemi de bosa gider. Ben senin yerinde olsam düsüklerimin sebebini arastirirdim önce. Ha eger bütün Tahlilleri yaptirdiysam ve eger hicbirsey bulunamadiysa… o zaman yine tekrar tekrar hamile kalmayi denerdim. Ayrica esinde sperm kontrolü yapilmasi gerekir. cogu erkekler de bundan kaciyor… Canim benim ben kafani sisirmedim insallah… bu kadar cok yazmam senin bir daha böyle bir olayi yasamani istemedigimden. Rabbim insallah yasatmaz saglikli bebis ler nasip eder sana

kızlar acilen çıkmam gerekti ama geri geldim.ama yine acilen gidebilirim...

hoşgin tekrar gülüm naber

hosgeldin sekerimmm

bak canim. Banada önce bir doktor tüp bebek dedi. Ben ama dedimki benim hamile kalmamda bir problem yok. Tüp bebek hic hamile kalamayanlar icin. Eger bir sorun varsa düsügü yaptiran o gercekten cok pahalli olan tüp bebek yapma islemi de bosa gider. Ben senin yerinde olsam düsüklerimin sebebini arastirirdim önce. Ha eger bütün tahlilleri yaptirdiysam ve eger hicbirsey bulunamadiysa… o zaman yine tekrar tekrar hamile kalmayi denerdim. Ayrica esinde sperm kontrolü yapilmasi gerekir. Cogu erkekler de bundan kaciyor… canim benim ben kafani sisirmedim insallah… bu kadar cok yazmam senin bir daha böyle bir olayi yasamani istemedigimden. Rabbim insallah yasatmaz saglikli bebis ler nasip eder sana

evet canım bende ne yapıcağimi bilemez durumdayım ama peşini bırakmadım bir evlat sahibi olmayı çok istiyorum tekrar teşekkür edrim sözlerin bana fikir verdi çok saol tatlım

selam kızlarrrr naber

hoşgeldin gülü naber

Geri