Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar doktorumu aradım.hamileyim ama betahcg değerim düşük(18.11)kimyasal gebelik olabilir şu anda muayeneye gelmen anlamsız.hafta sonu kanda tekrar baktır folik asit iç dikkat et dedi.Dua edin Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin.

canım inş normal gebeliktir rabbim kucağına almayıda nasip etsin

bitanem birçok tahlil yaptırdılar işde bitane dr buldum ama eşim pahalıysa gitmeyiz diyo
okadar sinirim bozulduki şuan benim bebeğimin düşmesi paradan dahamıı önemsiz yaa kimse beni anlmıyo acı çektiğimi görmüyo çok kötüyüm niye hiç bişey güzel gitmiyo
isyan etmek istemiyorum ama artk dayanamıyorum

peki baktiniz mi??? pahallimiylis??? yilmak yok tatlim. o pahalliysa baska doktor da gayet iyi kontrol edebilir seni. daha o doktorun gercekten bu kadar cok iyi olup olmadigini bilmeden kizma esine be tatlim. Esinde hakli. Bazi doktorlar gercekten avutuyorlar ve para yemekten baska birsey bilmiyorlar. saysana bir sana yapilan Tahlilleri...

inşaallah ayşegüüll yaa.burada sizlerle paylaşıyorum.ilk bilen sizsiniz 🙂

aminnn bitanem inş herşey dilediğin gibi olur

peki baktiniz mi??? pahallimiylis??? yilmak yok tatlim. o pahalliysa baska doktor da gayet iyi kontrol edebilir seni. daha o doktorun gercekten bu kadar cok iyi olup olmadigini bilmeden kizma esine be tatlim. Esinde hakli. Bazi doktorlar gercekten avutuyorlar ve para yemekten baska birsey bilmiyorlar. saysana bir sana yapilan Tahlilleri...

yok daha bakmadık inanki anlamıyorum dr dedği tahlilleri yaptık işde
benim en çok kızdığım sanki bitek benim problemimmiş gibi davranması ozaman o bulsun dr ona gidelim neyse fıstığım boşver alıştım artk üzülmeye ben zaten
inş sen yarn güzel haberler verirsin bizede seviniz biraz

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
esmos .......................... 28 Mart ( haber bekliyoruzzzz)
zuzuu ........................... 31 Mart ( haber bekliyoruzzzz)

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:

duygum_06................. 2 Nisan
izgil85 .......................... 2 Nisan
eminegelin.................... 2 Nisan
aslıgökçe ...................... 3 Nisan
gül melek.........................4-6 Nisan
mrs.m..............................6 Nisan
Elifim ......................... 6 Nisan
desen .......................... 8 Nisan
ecce ............................. 8 Nisan
pirenses ...................... 12 Nisan
lara...............................15 Nisan
pembe düş.....................17 Nisan
sabırsızım ................. 19 Nisan
tatlı cadım ................... 19 Nisan
dileğimm ...................... 21 Nisan
Lalezar.........................22 Nisan

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
boyalikus ...................... 25 Haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:anne oldu cinsiyeti kız
efsun_55 ......................26 Haziran(Haziran anne adayı süperrrrrr):baby:anne oldu cinsiyeti erkek
Gül Güzeli ..................... .3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
sevİnc_naz .................. 9-10 temmuz (Temmuz anne adayı süperrrr:baby:
yaz güneşi ..............................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
melekanıl ..................... 25 temmuz (temmuz anneAdayı süperrrrr) :baby:
yasenil .......................... Temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) :baby:
sergül ............................Temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:anne oldu cinsiyeti kız

Kış Güneşi ..................2 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ....................................... ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
dilara1 ....................................11 Mart (mart anne adayı süperrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:

benim en çok kızdığım sanki bitek benim problemimmiş gibi davranması ozaman o bulsun dr ona gidelim neyse fıstığım boşver alıştım artk üzülmeye ben zaten

canim benim… bak o Tahlilleri yaptirdigin doktora git sor neler yapildi… neler yapabilirsin daha falan diye… Neler yapilmis oldugunu bilsen birazcik ta sen arastirirsin internet ten neler yapabilirsin daha diye… Ama böyle hic bilemeden ögrenmeden olmazki. Sorman lazim herseyi doktoruna. Sen kac senelik evlisin ve ne zamandan beri cocuk istiyorsun???

mesela Rahim filmi cekildimi??? Rahmin icinde yara… iltihab, kist falan varmi??? Tiroid degerlerine baktir. Tiroid biliyorsun dimi nedir??? senin Hormonlarini ayarlayan bir organ dir bogaz tarafinda. Sonra Kan Pihtiligi varsa da düsüge sebeb tir. Aslinda biraz sende Internet te arastir… bak ben nerdeyse Proffesör oldum Internet te okuya okuya...
😛iha: 😛iha: 😛iha:

Geri