Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kiz sen az degilsin😛iha:
he valla kizzzz, kimsenin aklina gelmez heee izgilciiim

hemen bi bakim, tsk. canim

Balim beniiiimmm Cumartesi günleri ama

canım benim lütfen hiç birşey için üzme kendini hiç birşey senin sağlığından önemli diğil rabbim bize gösterir inş anne olduğumuz günleri inş bebişin sana sıkı sıkı tutunur güzelim

Allah razi olsun tatlim benim... Amin canim benim

Canim benim Allah razi olsun senden... Rabbim insallah tez zamanda sizede gösterir

aaaa benim aklimda sali kalmistii... neyse gec olsunda güc olmassin. Hayirlisi insallah. Biz iyiyiz iste... gecen carsamba falandi yine azicik gelmisti ama o zaman cooookkk üzgündüm. Ablamla fena tartismistim 🙁 benim hatamdi cok sinirlenip üzülmüstüm... neyse ama simdilik iyiyizz. ya bazen öyle his varki icimde sanki bu defa düsük olmayacak bazende ... ne bilim hayirlisini versin Rabbim insallah.
olsun bacım işi tatlıya bağlamışsınızya ne güzel oluyo öyle kavgalar kendini öleeeeeee çok kaptırma bakiiim boşver öyle herşeyi duyup görme bak durumunu biliyorsun kendine daha dikkat et olurmu meleğim

bacım sen yalnışşş hatırlamıyorsam kütahyalıydın değilmi kütahya merkezmi ben afyon sandıklının bi köyündeyim ama biz aslen buralı değiliz eşimin işi gereği 1 senedir burdayız

Kütahya altintas, Altintastan sonra afyon geliyor zaten. birazdaha kurcalasak akraba cikcaz😛iha:

yok bacım yaaaa nedense her ayın başında içimde müthiş umut oluyo bu defa kesin diyorum ama günüm yaklaşınca içimde zerre umut kalmıyo neden öleeee oluyo anlamadım

bilmem bacım bana pek öleeee gelmiyooo nedense ama inşallah gelmiştir meleğim inşallah benimledirrrrrrrrrrrrr

inş canımn yaa aynen benimde öle oluyo kz herayın başında müthiş umut doluyo içim ayın sonuna gelene kadr ne umut kalıyo ne bişey ama umutsuzluk inançlı insanlara yakişmaz hani biz sebninle ne yapıyoduk herzaman pozitif olucaktık unuttunmu sözünü
benim en büyük korkumm tekrar hamile kalıp kaybetmek inanki gücüm kalmadı bir düşük daha yaşamak istemiyorum çok zor rabbim kimseye yaşatmasın herşerde vardır bir hayır diyorum ama bunu sadece dilim söylüyo kalbim diğil napıcamı bilemez oldum

evet bacım biliyorum orayı kısssss nası akraba çıkcaz biz buralı değilizki ama olsun bizde seninle çakma akraba oluruz dimi bacım

evt canim! ay bacimmm afyonlular kizmasinda, nasil geciyor zaman orda! bizim altintasda öyle gerci, carsi bile yok:dil:

dilaracim sende calisiyordum degilmi?? hangi meslektensin... insallah aynidirda o konudada sana akil dani$irim.

evt canim! ay bacimmm afyonlular kizmasinda, nasil geciyor zaman orda! bizim altintasda öyle gerci, carsi bile yok:dil:

dilaracim sende calisiyordum degilmi?? hangi meslektensin... insallah aynidirda o konudada sana akil dani$irim.
evet bacım kızmasınlar ama ilk geldiğimde müthişşşşşş şaşırdım mesela ilk başta akraba evliliği çok fazla hele hele benim olduğum köyde ilk evliliğiyle hayatını devam ettiren çok az herkes ya 2. kocasında yada 3. karısı almış ama artık alıştım duyunca şaşırmıyorum🙂

Geri