Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gecmis olsun tatlim yaaa... Kiz doktora sor neden öyle erken geldigini bir arastirsin bakem. Zannedersem Bir Hormon var o eksik oldugu zaman Siklüsün ikinci yarisi az oluyor (Gelbkörperhormonschwäche). yinede doktoruna bir sor da.... ben internetten okumustum... canim benim insallah önümüzdeki ay hamis kalirsin[/QUOTE]

canim tüm kontroller gecen ay oldu, hersey normal dedi, yumurtaliklari falan kontrol etti, onlarda iyi dedi. ama ben yinede ilk firsatta gitcem dokora. bunca sene regl olurum,
hic ne gecikme ne erken gelme, herzaman tam günü ve saatinde olurdu🙂, 3 aydir degisti.

selam kizlarrrrrr.... günaydinlaaarrrrrrr.... yerim sizi bennnnn

günaydın balım bizde seni yeriz

ooooooooooooooooooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ayşegüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüülüüüüüüüüm bacım nerdesin sen yaaaaa depresyona girmek üzereyim dedin gittin gidiş o gidiş
bacım bende giricem depresyona ama 4 gün sonra yanında banada yer varmı....4 gün sonraya 1 haftalık yer ayırt bana🙂

yok bitanem ya yazını okuyunca geldim yoksa halen daha iyi diğilim iyi olmaya çalışıyorum gelme yanıma tatlım kadro dolu sen beni yanına aldır mutlu mesut yaşayalım
beni özlemişsin saol bacım tatlı cadım la senin yazını okuyunca koşa koşa geri geldim foruma nasılsın bakalım günün yaklaştı galiba

oooooooooooo baccım sende daha 3 ay olmuş kıssss sen bendende tazesin benim bu 4. ayım evet bakmazlar
bazen aklımdan ne geçiyor biliyormusun bacım gitssem doktora desemki 1 yıldır istiyoruz olmuyo diye.....nerden bileceklerki:laugh:
bacım ben afyondayım banada uğra kıssssss

vay benim hemsommm ben Afyonuda cok iyi bilirim, bizim eve sadece yarim saat.

oooooooooooo baccım sende daha 3 ay olmuş kıssss sen bendende tazesin benim bu 4. ayım evet bakmazlar
bazen aklımdan ne geçiyor biliyormusun bacım gitssem doktora desemki 1 yıldır istiyoruz olmuyo diye.....nerden bileceklerki:laugh:
bacım ben afyondayım banada uğra kıssssss

kız körolma izgilim sen emi belki yakında gelicek meleğin inş buay gelmişdir annesine süpriz yapar mercimekin 😛iha:güldürdün beni

canım benim daha önce konuşmadık yeni geldinb sanırm hoşgeldin bazenn regl çocuk denemeye başladıktan sonra değişmeler olabiliyo inş yakında kavuşursun meleğine

dilaram nasılsın fıstık bebiş nasıl üzmüyo diymi annesini inş herşey yoludadr sana çok dua ediyorum fıstığım rabbim sağlıxcakla kucağına versin inş

Canim benim Allah razi olsun senden... Rabbim insallah tez zamanda sizede gösterir

yok bacım benim günüm cuma daha 4 günüm varrrrr yada 4 yılım mı demelyim
sen nasılsın fıstığımmmm...mercimeğimiz yine annesi korkutmuyor değilmi

aaaa benim aklimda sali kalmistii... neyse gec olsunda güc olmassin. Hayirlisi insallah. Biz iyiyiz iste... gecen carsamba falandi yine azicik gelmisti ama o zaman cooookkk üzgündüm. Ablamla fena tartismistim 🙁 benim hatamdi cok sinirlenip üzülmüstüm... neyse ama simdilik iyiyizz. ya bazen öyle his varki icimde sanki bu defa düsük olmayacak bazende ... ne bilim hayirlisini versin Rabbim insallah.

Canim benim Allah razi olsun senden... Rabbim insallah tez zamanda sizede gösterir

aaaa benim aklimda sali kalmistii... neyse gec olsunda güc olmassin. Hayirlisi insallah. Biz iyiyiz iste... gecen carsamba falandi yine azicik gelmisti ama o zaman cooookkk üzgündüm. Ablamla fena tartismistim 🙁 benim hatamdi cok sinirlenip üzülmüstüm... neyse ama simdilik iyiyizz. ya bazen öyle his varki icimde sanki bu defa düsük olmayacak bazende ... ne bilim hayirlisini versin Rabbim insallah.

canım benim lütfen hiç birşey için üzme kendini hiç birşey senin sağlığından önemli diğil rabbim bize gösterir inş anne olduğumuz günleri inş bebişin sana sıkı sıkı tutunur güzelim

günaydın balım bizde seni yeriz

yok bitanem ya yazını okuyunca geldim yoksa halen daha iyi diğilim iyi olmaya çalışıyorum gelme yanıma tatlım kadro dolu sen beni yanına aldır mutlu mesut yaşayalım
beni özlemişsin saol bacım tatlı cadım la senin yazını okuyunca koşa koşa geri geldim foruma nasılsın bakalım günün yaklaştı galiba
yok bacım yaaaa nedense her ayın başında içimde müthiş umut oluyo bu defa kesin diyorum ama günüm yaklaşınca içimde zerre umut kalmıyo neden öleeee oluyo anlamadım
kız körolma izgilim sen emi belki yakında gelicek meleğin inş buay gelmişdir annesine süpriz yapar mercimekin 😛iha:güldürdün beni
bilmem bacım bana pek öleeee gelmiyooo nedense ama inşallah gelmiştir meleğim inşallah benimledirrrrrrrrrrrrr

Geri