Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu ay aslinda cok rahattim ya....
Patron 11de gidiyor ohhhhhh onda bari kurtuluyorum.
bende bu arada bilet bakiyorum bulursam 3 gün türkiyedeyim🙂,
eee sende ne var yok, bi hafta sonu daha gecti...
gel bacım gel değişiklik olur senin için kafanı dağıtırsın biraz...buradayken doktora gitmeyi düşünüyormusun?
evet bacım bi hafta sonu daha geçti bakalım önümüzdeki hafta sonu benim için nasıl geçecek....
demekki saat 11 den sonra özgür gelin emine olacan heeeeee wayy bacım şimdiden uğurlu olsun özgürlüğün🙂

saka yaptiiim kizzz... alinmayasiin balim beniiiimmm

selam findigim fistigimmm... senin günün yarin di dimi??? Hadi insallah hamissin...

Gecmis olsun tatlim yaaa... Kiz doktora sor neden öyle erken geldigini bir arastirsin bakem. Zannedersem Bir Hormon var o eksik oldugu zaman Siklüsün ikinci yarisi az oluyor (Gelbkörperhormonschwäche). yinede doktoruna bir sor da.... ben internetten okumustum... canim benim insallah önümüzdeki ay hamis kalirsin

hic aklimdan gecmedi Doktor, hmmm bi dü$inimm... gitmem herhalde, zaten gitsemde daha 3 ay olmus 1 sene bekle der. ama zaten gelemicem herhalde cünkü biletler cook pahaliii
, bu arada sende nerdensin???

günaydın kızlar

izgilim canım nasılsın seni çok özledim kız
ooooooooooooooooooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ayşegüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüülüüüüüüüüm bacım nerdesin sen yaaaaa depresyona girmek üzereyim dedin gittin gidiş o gidiş
bacım bende giricem depresyona ama 4 gün sonra yanında banada yer varmı....4 gün sonraya 1 haftalık yer ayırt bana🙂

canım benim daha önce konuşmadık yeni geldinb sanırm hoşgeldin bazenn regl çocuk denemeye başladıktan sonra değişmeler olabiliyo inş yakında kavuşursun meleğine

dilaram nasılsın fıstık bebiş nasıl üzmüyo diymi annesini inş herşey yoludadr sana çok dua ediyorum fıstığım rabbim sağlıxcakla kucağına versin inş

yok bacım benim günüm cuma daha 4 günüm varrrrr yada 4 yılım mı demelyim
sen nasılsın fıstığımmmm...mercimeğimiz yine annesi korkutmuyor değilmi

hic aklimdan gecmedi Doktor, hmmm bi dü$inimm... gitmem herhalde, zaten gitsemde daha 3 ay olmus 1 sene bekle der. ama zaten gelemicem herhalde cünkü biletler cook pahaliii

Fistigim benim... Sun Express 20. yasgününü kutladigi icin... cumartesi günleri saat aksam 20:00 den sonra 20 saat boyunca biletler 20 € ya. hersey dahil 20 € ya ucuyorsun... Babami öyle gönderdik

oooooooooooo baccım sende daha 3 ay olmuş kıssss sen bendende tazesin benim bu 4. ayım evet bakmazlar
bazen aklımdan ne geçiyor biliyormusun bacım gitssem doktora desemki 1 yıldır istiyoruz olmuyo diye.....nerden bileceklerki:laugh:
bacım ben afyondayım banada uğra kıssssss