Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oohhh ooohhhhhhhhh herkes geldi lara bacım sabah girmişsin bi kere ben gördüm seni ühhüüüüüü sonra sessizce çıktın gittin üüühhhhüüüüüüüüüüüüüüüü dentnurse güzelim biz iyiyiz sen nasılsın öleeee balkon malkon yıkamıyon dimiiii dilaracığım iyi olduğuna çok çok sevindim inşallah meleğin en güzel şekilde yerleşecek anneciğine
Bilgisayari aciyorum,bakiyorum Dilara dan msj gelmis.Onu cevapliim diyom cevapladiktan sonra baglanti gidiyo.Iki kere oldu.Tekrar tekrar deniyorum bir türlü baglanti kuramiyom...
Dogru söylüyon kiz.ya düzelir yada ona bunu yaparim:n028:
Burada cocuklara belli araliklarla rutin checkup lar yapiyorlar.Oglum cok zayif,birtek o endiselendiriyor biraz...
bacııııım hoşgeldinnnn işleri o kadar son sürat yapma kıııssssss çarparsın bi yere🙂 boşver bacım nedense benimde hiç umudum yok kendime hayret ediyorum 4 ayda durumu kabullendim amma gamsızım yaaaaaaaaaaaaaaa
Var gibi canim.. yada bana oyle geliyor.. yani benim bacaklarim falan agrir regl olacagim zaman bugunde var biraz agri.. hafta icindede karin agrisi falan vardi.. o yuzden umutlu degilim tatlim..