Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kiz o neee😛iha:Koca memeli seniii...Bak ben sana su incir kürünü soracaktim.O da kaynatilip mi iciliyor ki?Ben kuru incir öylesine cerez gibi yeniyor zannetmistim...
yenilirsede olur belki ama içilmesi daha iyimiş kaynamakta olan yarım litre suya 7 8 adet kuru inciri böl koy 5 dk kaynat sonra biraz demle ılıyıncada iç olurmu bacım...baştan kuru olupta sonradan yaşaran incirleride afiyetle yiyebilirsin canımıniçi
yenilirsede olur belki ama içilmesi daha iyimiş kaynamakta olan yarım litre suya 7 8 adet kuru inciri böl koy 5 dk kaynat sonra biraz demle ılıyıncada iç olurmu bacım...baştan kuru olupta sonradan yaşaran incirleride afiyetle yiyebilirsin canımıniçi
buarada lara bacım avatarındaki fıstık çok fıstık yani öle böle değillll çok fena fıstık... seninkinin valla cin gibi gözleri var oysa benimkine bak kaç gün oldu hala uyuyo😛iha:
tamam canım denersin biara senin ameliyat günün daha belli olmadı dimi?
benim bacaklarım bikerem lokum gibi ak pak çarpık olabilir ama kaporta düzdün:laugh:
buarada lara bacım avatarındaki fıstık çok fıstık yani öle böle değillll çok fena fıstık... seninkinin valla cin gibi gözleri var oysa benimkine bak kaç gün oldu hala uyuyo😛iha: