kızlar günaydın..heyecandan panik atağım azdı ha..regl de olmadım olacaksam olsam bir an evvel de kurtulsam şu çarpıntıdan..göğüslerim ağrıyo da hala kanama falan yok stresten gecikiyo mu ya...valla ruhen foseptik çukuruna düşmüş gibiyim🙂
bişi yaptığım yok sürekli yüreğim kalkık otururum işyerimde
valla bittim kızlar..resmen bittim..ne biliiim ne testi yaptırayım ki..kan testi en iyisi..idrar çıkıyo çıkmıyo..bugün olmazsam bakarız ama birkaç gün beklerim benim de polikistik overim var çünkü..
bugün nasıl bitecek bilmiyorum bu çarpıntıyla..işte de kalmak zorundayım..akşam olsa bir an evel eve gitsem..
Yazgülüm
senin durumun ne bacım??
canım ben ovulasyon testi kullanmadım doktorla beraber ultrasonda baktık..yumurta gelişimini takip ettik ayın 9-10 u gibi yumurtladım..bende de 1 haftadır ağrı vardı regl ağrısı gibi..2 gündür kesildi..bugün olmam lazım artık..amaaannn ne zormuş ya..valla bana bu psikolojik durumumda biraz fazla geliyo bu heyecanlar..gevşeme ve nefes ekzersizlerimi de yapıyorum sporumu da ama zor dayanıyorum gerçekten..
desenim
hoşgeldin..
Görüşemiyoruz özledim seni tontişim ya..
dilaracım
benim günüm dün ve bugündü..1 haftadır kasıklarımda ağrı vardı ama göğüslerim şişmemişti..şimdi de kasık ağrısı gitti göğüs ağrısı başladı..🙂 vücut saçmaladı anlayacağın🙂 hiç karnım falan ağrımıyo..bekliyorum işte..
canımmm , bende özledim seniiiii , heyecanla senden haber bekliyorum , okuduğum kadarıyla sende heyecan pik yapmış , hadi bakalım hayırlısı olsun inşaallah gelmiştir melişin ,sen bu heyecana fazla dayanamazsın git kan testi yaptır bence tatlımmm , allah muhafaza kalpten gidecen 🙂