Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar öpüyorum sizi, görüşürüz... bugün itibariyle yürüyüşe başlıyorum da, yaz geliyor kilolar gitmeliiiiiiiiiii 🙂 yedim yedim şimdi de dertliyim 🙂 hadi ben yürüyüşe gittim hoşça kalıııınnnn
kıslaaaaaaaaar bende geldim aranısa.bakalım bisde başladık gecen hafta çalışmalara.Allahım isteyen herkese sağlıklı bi bebek nasip etsin.aaaaaaaaaay hamile olanlar dikkat etsin kendinize ii bakın...
kıslaaaaaaaaar bende geldim aranısa.bakalım bisde başladık gecen hafta çalışmalara.Allahım isteyen herkese sağlıklı bi bebek nasip etsin.aaaaaaaaaay hamile olanlar dikkat etsin kendinize ii bakın...
canım benım belkı benı hatırlarsın sen bana dua etmıstın Allah razı olsun ben suanda hamıleyım ınsallah sende en kısa zamanda muradına erersın dualrım senınle
Aysegulum, Desenim, Sehnazim, tatlim cadim, ve diger arkadaslar nerdesiniz ya?.. tatli cadim iyi kusunu yedim artik cagirinca gelmiyon demi 🙁 sana yeni bir kus alsammi acaba
sorma bacım tam kaşıkları almış gidiyordum kolbastıya geçtiler tabi bende kolbastı yapacak enerji nerde bende geri döndüm akşam yemeği hazırlığına başladım neyse elbet birgün denk gelirde bol bol muhabet ederiz fıstığım