cozy Yeni Üye Üye 19 Mart 2010 #42.061 tatlı cadım' Alıntı: gunaydın cozyyy nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Günaydın tatlı cadım iyiyim, sen nasılsın, nasıl gidiyor?
tatlı cadım' Alıntı: gunaydın cozyyy nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Günaydın tatlı cadım iyiyim, sen nasılsın, nasıl gidiyor?
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 19 Mart 2010 #42.062 cozy' Alıntı: Günaydın tatlı cadım iyiyim, sen nasılsın, nasıl gidiyor? Genişletmek için tıkla ... ıyıyım bende tatlım calısıyorum sıkıcı bır gun aslında sen neler yapıyosun?
cozy' Alıntı: Günaydın tatlı cadım iyiyim, sen nasılsın, nasıl gidiyor? Genişletmek için tıkla ... ıyıyım bende tatlım calısıyorum sıkıcı bır gun aslında sen neler yapıyosun?
cozy Yeni Üye Üye 19 Mart 2010 #42.063 tatlı cadım' Alıntı: ıyıyım bende tatlım calısıyorum sıkıcı bır gun aslında sen neler yapıyosun? Genişletmek için tıkla ... Bende çalışıyorum canım, sabahtan yoğundu daha sıkılmaya fırsat bulamadım🙂 Kimsecikler de yok, öğleden sonra başlatıyorlar kaynatmaya...
tatlı cadım' Alıntı: ıyıyım bende tatlım calısıyorum sıkıcı bır gun aslında sen neler yapıyosun? Genişletmek için tıkla ... Bende çalışıyorum canım, sabahtan yoğundu daha sıkılmaya fırsat bulamadım🙂 Kimsecikler de yok, öğleden sonra başlatıyorlar kaynatmaya...
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 19 Mart 2010 #42.064 cozy' Alıntı: Bende çalışıyorum canım, sabahtan yoğundu daha sıkılmaya fırsat bulamadım🙂 Kimsecikler de yok, öğleden sonra başlatıyorlar kaynatmaya... Genişletmek için tıkla ... evet saatı tutturmak gerek😛iha:ıstanbuldamısın canım sen?
cozy' Alıntı: Bende çalışıyorum canım, sabahtan yoğundu daha sıkılmaya fırsat bulamadım🙂 Kimsecikler de yok, öğleden sonra başlatıyorlar kaynatmaya... Genişletmek için tıkla ... evet saatı tutturmak gerek😛iha:ıstanbuldamısın canım sen?
cozy Yeni Üye Üye 19 Mart 2010 #42.065 tatlı cadım' Alıntı: evet saatı tutturmak gerek😛iha:ıstanbuldamısın canım sen? Genişletmek için tıkla ... Malesef büyük şehirlerimizden birinde değilim canım ya
tatlı cadım' Alıntı: evet saatı tutturmak gerek😛iha:ıstanbuldamısın canım sen? Genişletmek için tıkla ... Malesef büyük şehirlerimizden birinde değilim canım ya
cozy Yeni Üye Üye 19 Mart 2010 #42.066 cozy' Alıntı: Malesef büyük şehirlerimizden birinde değilim canım ya Genişletmek için tıkla ... Senin nerede olduğunu da hatırlayamadım ben, artık herşeyi unutuyorum🙂
cozy' Alıntı: Malesef büyük şehirlerimizden birinde değilim canım ya Genişletmek için tıkla ... Senin nerede olduğunu da hatırlayamadım ben, artık herşeyi unutuyorum🙂
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 19 Mart 2010 #42.067 cozy' Alıntı: Malesef büyük şehirlerimizden birinde değilim canım ya Genişletmek için tıkla ... olsun canım soyle bakayım nerdesın?
cozy' Alıntı: Malesef büyük şehirlerimizden birinde değilim canım ya Genişletmek için tıkla ... olsun canım soyle bakayım nerdesın?
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 19 Mart 2010 #42.068 cozy' Alıntı: Senin nerede olduğunu da hatırlayamadım ben, artık herşeyi unutuyorum🙂 Genişletmek için tıkla ... cok konusmadıkkı senınle canım unutkanlıktan degıl yanı konyadayım ben🙂
cozy' Alıntı: Senin nerede olduğunu da hatırlayamadım ben, artık herşeyi unutuyorum🙂 Genişletmek için tıkla ... cok konusmadıkkı senınle canım unutkanlıktan degıl yanı konyadayım ben🙂
cozy Yeni Üye Üye 19 Mart 2010 #42.069 tatlı cadım' Alıntı: olsun canım soyle bakayım nerdesın? Genişletmek için tıkla ... Karadenizdeyim canım
tatlı cadım' Alıntı: olsun canım soyle bakayım nerdesın? Genişletmek için tıkla ... Karadenizdeyim canım
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 19 Mart 2010 #42.070 tatlım bıraz cıkmam gerekıyo sen yazmak ıstedıgın bısey olursa yaz okurum donerım 1 saate kadar