Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoşbulduk tatlım allah bidaha vermsin yazım gülümede bizede kimseye rabbim sağlık versin herbirimize ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin

kz allah seni hakketen nöle sabit fikiriz biz:laugh:

evet kiz bende sabah bir kac defa baktim sessiz buralar geri atildim haha 🙂

ahaha aynen sabitiz biz 😛😛iha:

Dogru diyorsun bitanem ALlah sabirlar versin.. bulupta kaybetmek cok daha zor olsa gerek.. Allahim herkese guzel bir hamilelik doneminin ardindan bebegini saglikli bir sekilde kucagina almak nasip etsin..

Canim sen bi ara yazmistin regl tarihini ben hatirliyorum o zaman eklenmistir 🙂 Yoksa nerden bilsinler tarihini 🙂

hayirdir canim bu kadar cesaret gerektirecek sey ne bizlede paylasirmisin?

Bu arada bende yarin corek otu, tarcin ve bal karisimina baslayacagim.. bakalim nasil bir etkisi olacak..

yumurta içmeye başlıyoruz eşimle,tavsiye üzerine.köy yumurtası.bugün geldide bende çiğ yumurta içmeye heves ve cesaret yok.10 yıl çocuğu olmayan biri denemiş ve çocukları olmuş.kadında yumurta,erkekte sperm oluşumunu sağlıyormuş.hayırlısı bakalım.
listeye eklensin diye yazmamıştımda arkadaşların dikkati şaşırttı beni.

tekar hoşgeldin tatlım neye başlıcaksın canım bukadar cesaret gerektiriyo

Dogru diyorsun bitanem ALlah sabirlar versin.. bulupta kaybetmek cok daha zor olsa gerek.. Allahim herkese guzel bir hamilelik doneminin ardindan bebegini saglikli bir sekilde kucagina almak nasip etsin..

aminnnnnnnnn inş evet canım bulup kaybetmek okadar zorki ben depresyona girdim ama şimdi iyiyi çünkü ümitliyim herşeyin başi sağlık çok şükür bebeğimiz oluyo rabbim tekar versin ama busefer almasın inş hepimiz anne olucaz inş

ah nerde o gunler insallah insallah.. ama
gelmediyse bile reglim zamaninda gelsin ki ben boyle stres olmayim demi ama ;-)

evet canım inş bundan sonra reglin zamaınıda gelir ve inş rabbim bebeiğini çok bekletmeden verir