evet bitanem rabbimm sabır versin öyle zorki benimki 2 3 haftalıktı ama ben okadar üzüldümki bide büyük olunca dahada zor rabbim acısını hafifletsin inş bize de o eyşanada sağlkl hayırlı evlatlar versin
Dogru diyorsun bitanem ALlah sabirlar versin.. bulupta kaybetmek cok daha zor olsa gerek.. Allahim herkese guzel bir hamilelik doneminin ardindan bebegini saglikli bir sekilde kucagina almak nasip etsin..
Dogru diyorsun bitanem ALlah sabirlar versin.. bulupta kaybetmek cok daha zor olsa gerek.. Allahim herkese guzel bir hamilelik doneminin ardindan bebegini saglikli bir sekilde kucagina almak nasip etsin..
yumurta içmeye başlıyoruz eşimle,tavsiye üzerine.köy yumurtası.bugün geldide bende çiğ yumurta içmeye heves ve cesaret yok.10 yıl çocuğu olmayan biri denemiş ve çocukları olmuş.kadında yumurta,erkekte sperm oluşumunu sağlıyormuş.hayırlısı bakalım.
listeye eklensin diye yazmamıştımda arkadaşların dikkati şaşırttı beni.
aminnnnnnnnn inş evet canım bulup kaybetmek okadar zorki ben depresyona girdim ama şimdi iyiyi çünkü ümitliyim herşeyin başi sağlık çok şükür bebeğimiz oluyo rabbim tekar versin ama busefer almasın inş hepimiz anne olucaz inş