Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy evet yaa eşim de çekinerek soruyor ben de senin gibi duygusalım... bazen ben onu belirtilerim var diye regle hazırlıyorum. inşallah bu süreç biter de bebişimiz gelmiş olur.

Aynen bende oyle yapiyorum ama yinede yazik onun icinde uzuluyorum ya 🙁

Insallah gulum o gunlerin gelmesini sabirsizlikla bekliyorum..

Canlar benim malesef cikis saatim geldi.. O yuzden bu gunluk istemeyerek sizlere veda ediyorum..

hepinizi cok cok opuyorum.. yarin gorusmek dilegiyle..

hayirli aksamlar..

Kiz Allah iyiligini versin emiiii haha 😛iha: Sifre falan yok kiz yazdim az once ya hehe 🙂

abow korktum senden bogazi buyuk seni haha 🙂 ben tosun pasa kadarim ya kilomu bosverrr 😛:dil:

he ne sandın çok büyüktür benim boğazım ona göre 😛iha:😛iha:

çok özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
elmalı turtalarım
napiosunuzzzzzzzzzzzzz ???

annammm elmalı kurabiyelerin lordu teşrif etmişler nasılsın taze anne mercimek nasıl teyzeleri çok özledi niye hiç getirmiyosun yeğenimizi annesi ya nasılsın canım herşey yolunamı ranbbim sağlıcakla kucağına almak nasip eder inş

Canim erkekler icinde zor bir surec bu bebek isteme ve bekleme sureci.. sonucta biz bayanlar kendi vucudumuzu takip edip kendi icimizde yasayabiliyoruz bazi seyleri ama eslerimiz bazen bizi uzmemek icin hic birsey sormuyorlar.. esim bazen soruyor regl olup olmadigimi ama onu bile cekinerek soruyor cunku ben biraz sulu gozum hemen aglamaya basliyorum 🙂

Amin canim insallah en kisa zamanda bizlerinde yuzu guler..

kz fazla sulu göz olmayında sel basar burayı mazalllah bende öle yim her bebek denildiğinde ağlıorum tv izlemeye bile tahammülüm yok yani kafayı yedim işde sonunuda

şehnazım isyan etme tattlımm vardır bir hayır herşeyde hem rabbim kullarına kabul etmiyecegi duayı etirmezmiş..bzmde olacak birgün ama zamnı deil herhalde belkide rabbim bizi sınıyorur bu hayata sınava gelmedik mi? bu bizim için bir sınav böjyle düşün tatlım neolur sıkma canını birgün olacaka elbette ama heşeyin zamanı var bak kuranı çok inceledim cok okudum diyorsun sen daha iyi bilirsin ozamn.. sıkma tatlı canını rabbim büyük herşey onun elinde cocugu olupt bakmayanlarda bu dünyada deilsede dier tarafta birşekilde bulacaklar cezalarını o şekilde düşünme kuzum dediğim gibi sınavdayız sabır az daha sabr🙂

eccecim canım çok haklısın rabbbimin herşeye gücü yeter inş birgün bizimde yüzümüz gülücek

ayyy evet yaa eşim de çekinerek soruyor ben de senin gibi duygusalım... bazen ben onu belirtilerim var diye regle hazırlıyorum. inşallah bu süreç biter de bebişimiz gelmiş olur.

inş canımm inş

aaaaa hoşgeldiin canımmmmm ben de seni özlemiştimmm nasılsın bakalım taze anne 🙂

canımmm tatlımmmmmm iyiyim nasıl oliiimmmm
siz nasılsınızzz

Amanin amanin benim fistigim biricik tazecik anne adayim gelmis..

bizde seni cok ozledik canim nasilsin? teyzesinin bi tanesi nasil?

napalim gulun kaynatiyoruz iste saatleri geciriyoruz 🙂 Sen napiyosun bakalim?

yazım gülümmm bebemmmmm iyi fındık kurdum büyüyooooo teyzelerini çok özlüyooo
arada gir kaynat anneee sende çok özlüosun diyoooo 🙂

chatlak cım sana sormam gereken birşey var: pre-seed 🙂

henüz almadım almayı düşünüyorum, sen netten almıştın hatırladığım kadarıyla... kullanımını soracaktım sana, anlatabilir misin canım

hıhhh buldum bitanecimm hemenncicikkk cvpliiimmm;
evet ben ebaydan aldım 45 tl kargo yok 25 ovulasyon testi birde 1 tüp preseed ve kullandığım ilk ay hamile kaldım ondan mı çörekotlu tarçınlı ballı bi karışım yaptım ondan mı ya da tüm bunlar vesile mi bilmiorum canım ama şükür ki oldu sonunda....
preseed i ilk adetimin 9.günü heyecandan meraktan kullandım 12.günü silik 2.çizgi gördüm ovulasyonda ondan kullandım en sonda 17.günde iki çizgi gördüm net ovulasyonda o gün kullandım bebemmm yanii toplamda 3 kere kullandım 10 gün üstüste çalıştım sora bekledim ve gelmişti meleğim canım....

Geri