Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sagol canim arkadasim.. evet arada olurmus boyle seyler cok sukur atlattik..

bende seni opuyorum canim iyi aksamlar..

ahhhaaaa yakaladım burda iki melek arsında şifreli konuşmalar varrrr:laugh:

Tatlim kolay gelsin sana.. gorusuruz.. optum

sen beni yiye yiye bitiremezsin bacim bogazinda kalirim sonra haha 🙂

kız niye öle diyosun bacım sen merak etme yarısını yerim kalanını dolaba koyrım onuda sonra çözülüğnce yerim 😛iha:

ahhhaaaa yakaladım burda iki melek arsında şifreli konuşmalar varrrr:laugh:

kız niye öle diyosun bacım sen merak etme yarısını yerim kalanını dolaba koyrım onuda sonra çözülüğnce yerim 😛iha:
Kiz Allah iyiligini versin emiiii haha 😛iha: Sifre falan yok kiz yazdim az once ya hehe 🙂

abow korktum senden bogazi buyuk seni haha 🙂 ben tosun pasa kadarim ya kilomu bosverrr 😛:dil:

ya hatırlıyo musunuz..bir kadın vardı haberlerde çıktı..2 yaşındaki kızını 3 erkeğe pazarlamıştı..sonra bebeği izmirde bir yurda yerleştirdiler..çocuk perişan haldeydi..her yeri yırtılmış..bi de sigara söndürmüşler çocuğun her tarafında..bu insanların çocukları var..bu bebek bu kötülüğü bu vahşeti nasıl haketmiş olabilir..korkunçtu..
şehnazım isyan etme tattlımm vardır bir hayır herşeyde hem rabbim kullarına kabul etmiyecegi duayı etirmezmiş..bzmde olacak birgün ama zamnı deil herhalde belkide rabbim bizi sınıyorur bu hayata sınava gelmedik mi? bu bizim için bir sınav böjyle düşün tatlım neolur sıkma canını birgün olacaka elbette ama heşeyin zamanı var bak kuranı çok inceledim cok okudum diyorsun sen daha iyi bilirsin ozamn.. sıkma tatlı canını rabbim büyük herşey onun elinde cocugu olupt bakmayanlarda bu dünyada deilsede dier tarafta birşekilde bulacaklar cezalarını o şekilde düşünme kuzum dediğim gibi sınavdayız sabır az daha sabr🙂

hımm anladım canım, ilk aylarda bizde eşimle sorun yaşamıştık...strese girip uzaklaşmıştı, neyseki çözdük o zaman. allahım inşallah bizi sevindirsin.

Canim erkekler icinde zor bir surec bu bebek isteme ve bekleme sureci.. sonucta biz bayanlar kendi vucudumuzu takip edip kendi icimizde yasayabiliyoruz bazi seyleri ama eslerimiz bazen bizi uzmemek icin hic birsey sormuyorlar.. esim bazen soruyor regl olup olmadigimi ama onu bile cekinerek soruyor cunku ben biraz sulu gozum hemen aglamaya basliyorum 🙂

Amin canim insallah en kisa zamanda bizlerinde yuzu guler..

Canim erkekler icinde zor bir surec bu bebek isteme ve bekleme sureci.. sonucta biz bayanlar kendi vucudumuzu takip edip kendi icimizde yasayabiliyoruz bazi seyleri ama eslerimiz bazen bizi uzmemek icin hic birsey sormuyorlar.. esim bazen soruyor regl olup olmadigimi ama onu bile cekinerek soruyor cunku ben biraz sulu gozum hemen aglamaya basliyorum 🙂

Amin canim insallah en kisa zamanda bizlerinde yuzu guler..

ayyy evet yaa eşim de çekinerek soruyor ben de senin gibi duygusalım... bazen ben onu belirtilerim var diye regle hazırlıyorum. inşallah bu süreç biter de bebişimiz gelmiş olur.

chatlak cım sana sormam gereken birşey var: pre-seed 🙂

henüz almadım almayı düşünüyorum, sen netten almıştın hatırladığım kadarıyla... kullanımını soracaktım sana, anlatabilir misin canım

Geri