Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyi olmana sevindim canım olsun o kadar olur, değmez mi o müthiş mucizeye 🙂

evet canım dün regl geldi yineeee dün çok kötüydüm gözyaşlarım durmadı epey süre, neyseki bugün çok iyiyim çok şükür...evet o umut şimdiden içime yerleşti, allah hayırlısını verir inşallah.
inşallah canım inşallah değmez mi değer tabi o mucizeye... eşimde biraz endişeli bu aralar canım ona sıkkın biraz acaba bakabilecekmiyiz büyütebilecekmiyiz falan korkuları sardı ben saçmalama tabiki büyütürüz diyorum ama keşke olmasaydı dedi bende kızdım bunları söylemek için çok geç kaldın artık dedim sen zaten onu benden bile çok sevmeye başladın diye kıskançlık yapmaya başladı offfffff canım çok sıkıldı bunlara yaa

saol ayşegülcüm iyiyim çok şükür bebişte çok iyi herşey yolunda sen nasılsın canım nasıl gidiyorr

valla nasıl gitsin bitanem bazen iyi bazen kötü bazen umutlu bazen umutsuz ama sizin iyi olmanız bana iyi geliyo bebişden ne haber götürdünmü dr annesi inş rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin yavrunu darısı başimiza inş

ayşegülcüm üstüme kokoş tanımam varsa gelsin çıksın karşıma

😛iha:😛iha:😛iha:

inşallah canım inşallah değmez mi değer tabi o mucizeye... eşimde biraz endişeli bu aralar canım ona sıkkın biraz acaba bakabilecekmiyiz büyütebilecekmiyiz falan korkuları sardı ben saçmalama tabiki büyütürüz diyorum ama keşke olmasaydı dedi bende kızdım bunları söylemek için çok geç kaldın artık dedim sen zaten onu benden bile çok sevmeye başladın diye kıskançlık yapmaya başladı offfffff canım çok sıkıldı bunlara yaa
eşini yolla benim kocaya bi güzel ağzının payını versin sana geri göndersin hayatım olurmu 🙂

canım benim hiç üzülme yeni baba oluyo babalık sendrromu geçer hatta senden çok sever o merak etme sen hiç canını sıkma sen hamişsin bak seans yaparım sana ha hamiş falan demem üzme yeğenimi bakim:n028:

valla nasıl gitsin bitanem bazen iyi bazen kötü bazen umutlu bazen umutsuz ama sizin iyi olmanız bana iyi geliyo bebişden ne haber götürdünmü dr annesi inş rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin yavrunu darısı başimiza inş

😛iha:😛iha:😛iha:

inşallah canım inşallah Rabbim sizlerede nasip etsin geçen ay gitmiştim 1 ay sonra gelirsin demişti ama beklicem bikaç gün daha 20 sine doğru giderim herhalde

mrs m cim sen nasılsın bitanem gördüğüm kadarıyla daha iyisin canımnm
canımm hoşgeldin iyiyim çok şükür sen nasılsın

anammmm stres yapmaya başlamış seninki 🙂 kıskançlık da cabasııı 🙂 aaaa şuna bak hele krize girmiş boşverrrrr sen dert etme sakın. canım bu dönemlerde erkeklerde olabilirmiş böyle depresyonlar, sen onu rahatlat, sakın tepki gösterme tartışma, güzel güzel anlat.... bizim nasıl kıvrandığımızı anlat bu mucize için.

eşini yolla benim kocaya bi güzel ağzının payını versin sana geri göndersin hayatım olurmu 🙂

evet canım öyle yapmak lazım galiba 😛iha:
canım benim hiç üzülme yeni baba oluyo babalık sendrromu geçer hatta senden çok sever o merak etme sen hiç canını sıkma sen hamişsin bak seans yaparım sana ha hamiş falan demem üzme yeğenimi bakim:n028:

tamam canım tamam kızma üzmem yeğeninizi ya aslında biraz duygusalım bu aralar ondan bu kadar takıyorum herşeye alınır oldum dün görümceme dalıcaktım az daha 52yle hamile kaldım şuanda 55 oldum alt tarafı 3 kilo aldım ki bu normal durumlarda çok az kalmış bana domuşuk oldun valla diyo kendiside 70 kilo yalnız kocasının yanındaydı sen kendine bak bana ikide bir böyle deyipte sinirlerimi bozma dedim kocasıda kızdı ona haklı sen kendine bak dedi :n028:ağlıyodum az daha valla

Geri