Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tam yola çıktım minibüsteyim eşim dedi ben alırım müsait zamanımda sen şimdi gidip bi daha yorulma o kadarda yol yürücen dedi bende tamam dedim madem yoldayım dedim gitmişken kuaförüme uğradım bi fön çektirdim döndüm😛iha:

ohhh iyi yapmışsın madem çıktın boş dönmemişsin, muhteşem saçlarla dönmüşsün 🙂

ohhh iyi yapmışsın madem çıktın boş dönmemişsin, muhteşem saçlarla dönmüşsün 🙂
aynen öle oldu bugün kocişimde eve erken geleceğinden bi bakıyım kendime dedim benim eşim işi nedeniyle hafta sonuda dahil hep gece eve gelen biri ondan bugün heyecanlıyım bide ben haftasonları izinliyim oda sadece çarşamba izinli denk gelip pek görüşemiyoruz

aynen öle oldu bugün kocişimde eve erken geleceğinden bi bakıyım kendime dedim benim eşim işi nedeniyle hafta sonuda dahil hep gece eve gelen biri ondan bugün heyecanlıyım bide ben haftasonları izinliyim oda sadece çarşamba izinli denk gelip pek görüşemiyoruz

hımmm sizin iş durumları zaman açısından zormuş yaaa, ne güzeelll demek bugün erken geliyor iyi işte, iyi yapmışsın.... bakım çok önemli, başkasında göreceğine bizde görsünler değil miii 🙂

hımmm sizin iş durumları zaman açısından zormuş yaaa, ne güzeelll demek bugün erken geliyor iyi işte, iyi yapmışsın.... bakım çok önemli, başkasında göreceğine bizde görsünler değil miii 🙂
ohooo öyle düşüncek olsak benimki neler neler görüyo restaurant işiyle uğraştığından onlara ala sı geliyodur ama beni görünce hepsi fos kalıyo tabi

hoşgeldin canımmmm iyiyiz sen nasılsın bebişin nasılll
iyiyiz canım çok şükür bu iki gündür midem yine tuhaf ama idare ediyoruz🙂 sen nasılsın tatlım regl olmuşsun okudum ne diyim üzülme desemde mutlaka üzüleceksin ama inan yarına bişeyciğin kalmaz :laugh: insan umut ettikçe yaşıyor biliyosun yeni ay yeni umut mutlaka karşılığını göreceksin buna inan🙂

Geri