Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

mesajını şimdi gördüm güzelim kusura bakma.sizleri üzmek istemezdim ama benimle üzülüp yanımda olduğunuz için ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür edrim.Allahın izniyle tekrar gebe kalabilirim inşallah.tek tesellim bi sağlık sorunumun olmadığını ve gebe kalabildiğimi bilmek.
sen nasılsın canım senin bebeğin varmı

canım sabır sabır olmadan hiçbişey olmaz günler çok çabuk geçiyor bir bakmışsınki tekrar bekleyenler listesine girmişsin yeterki umudunu kaybetme benim 8.ayda geldi inşallah sımsıkı tutunur ve bırakmaz beni meleğim🙂 ben hep dua ediyorum allahım tüm evlat sabihi olmak isteyenlerin kucaklarını bebişle doldur[/QUOTE]

amiinnnn canım inşallah ikiz ikiz versin rabbim.sen nekadarlık evlisin

kız daha çok yeniymişsin senin evliliğinin tadını çıkarman gerek ne üzülüyon yav:n028:[/QUOTE]
biraz komik veya saçma gelicek belki sizlere ama ben 23 yaşındayım ve allah nasibederse 4 çocuğum olsun istiyorum 30 yaşıma kadar hepsini doğurmak istiyorum ki çocuklarımla aramda fazla yaş farkı olmasın

amiinnnn canım inşallah ikiz ikiz versin rabbim.sen nekadarlık evlisin[/QUOTE]
benim haziranda 7 yıl olacak bir kızım var 5 yaşında ve 2.vakti geldiğini düşündük ve allahım verdi kız ikiz olursa nasıl bakarım 🙂

kız daha çok yeniymişsin senin evliliğinin tadını çıkarman gerek ne üzülüyon yav:n028:
biraz komik veya saçma gelicek belki sizlere ama ben 23 yaşındayım ve allah nasibederse 4 çocuğum olsun istiyorum 30 yaşıma kadar hepsini doğurmak istiyorum ki çocuklarımla aramda fazla yaş farkı olmasın
allah iyiliğini versih hemi ne bu hız böle 4 çocuk he iyi cesaret yaw.senin kırkın çıkınca falan heme hamile kalmak gerek ozaman

benim haziranda 7 yıl olacak bir kızım var 5 yaşında ve 2.vakti geldiğini düşündük ve allahım verdi kız ikiz olursa nasıl bakarım 🙂[/QUOTE]

Allah bağışlasın canım bencede ikincinin vakti çoktan gelmiş 🙂.ikiz istemiyosan bana versin allah benim yardımcım çookk.sanada gönlünden geçeni versin canım .evlatlarını hayırlı etsin inşallah

benim haziranda 7 yıl olacak bir kızım var 5 yaşında ve 2.vakti geldiğini düşündük ve allahım verdi kız ikiz olursa nasıl bakarım 🙂

Allah bağışlasın canım bencede ikincinin vakti çoktan gelmiş 🙂.ikiz istemiyosan bana versin allah benim yardımcım çookk.sanada gönlünden geçeni versin canım .evlatlarını hayırlı etsin inşallah
tşkr canım allahım hepimizin dualarını kabul etsin geri çevirmesin.