Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canımmm, bi denemmmm , nasılsın bakıymmm, çok özledim kız seni denk gelemiyoruz bir türlü tatlım .Yumurta takibine mi gideceksin? selma söyle benden de 🙂
teşekkürler tatlım birde burdan bakayım diğer hesaplayıcıyara göre 3 şubatı gösteriyor ve 3 şubata göre çoktan geçti günüm ama işte cesaretim yok test yapmaya

günaydınnn cnm hoşgeldiiin nasılsın kuşummm🙂
iyiyim tatlım hoşbulduk..işte noolsun yumurta..yumurtlama..bebek işleri🙂 ya hayatımda hiç böyle şeylerle uğraşmamıştım ben çok garip geliyo..işimiz gücümüz bu oldu..bi de bu yaşta nsip oldu🙂 sen nasılsın tatlım benim

canımmm, bi denemmmm , nasılsın bakıymmm, çok özledim kız seni denk gelemiyoruz bir türlü tatlım .Yumurta takibine mi gideceksin? selma söyle benden de 🙂
evet canımın içi..saat 3 te kontrolüm var dönünce yazarım ne dedi diye..normalde yumurtaların şu anda kafam kadar olması lazım🙂 çatlatma iğnesi verir herhalde..bu arada yarım kilo daha verdim 14.5 oldu heheheh çok mutluyum..

olsun cnm sonunda meleklerimiz hayırlısıyla gelsinde uğraşamaya değer.🙂inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla kavuşursun mercimeğine iyiyim bende cnm ne olsun iş güç sonrasında evde çalışmalar kürler falan bizde uğraşıyoruz bakalım cimcime için🙂

teşekkürler tatlım birde burdan bakayım diğer hesaplayıcıyara göre 3 şubatı gösteriyor ve 3 şubata göre çoktan geçti günüm ama işte cesaretim yok test yapmaya
canım benim neden cesaretin olmasın..var tabii ki..sen bir bebeğin annesi olmaya cesaret etmişsin..bu önemli bir sorumluluk..test yapmaya neden olmasın muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcut🙂 üstelik bu ay olmazsa bir daha ki ay yeniden deneme şansımız var..ya 6 ayda bir regl olsaydık?? düşünsene ne korkunç olurdu..kendini yersiz üzme ve stres yapma..biraz düşün..kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap..kocaman öpüyorum seni..muckssss

YAZGÜLÜMMMMM bebeğimmm bitanecik arkadaşım benim
bu ay olmadı evet ama senin bebiş de benim gibi nazlı olacak sanırsam ve bi gün olacak bunu sende çok iyi biliosun
allahım benim kadar bekletmesin inş en kısa sürede gelsin bebişleriniz hepinizin bitanemm benimmmm