Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın arkadaşlar ben bişey soracağım benim günüm 7 şubat ya ben geçen ay ayın 7 sinde olmuştum ondan 7 şubat yazdırım.bugün tam 30.günüm yani ayın 7 sini beklersem 32 gün olacak acaba doğru tarihmi yazdırdım.yoksa fazlamı bekliyorum.hiç bir belirtide yok sadece ara ara kasık ağrısı ve batma tarzında ağrılar oluyor. lütfennn cvppp acilllll
canım ben hiç hamile kalmadım bilmiyorum ama bu batma tarzındaki ağrı daha önce hiç olmadıysa gebelik belirtisi olabilir..çünkü bir sürü hamile arkadaşımız aynı belirtiyi yazmışlardı..inşallah istediğin gibi olur..
Bu arada herkese günaydın🙂

canım,
bende aynı hataya düştum 12 şubat yazdırmıştım bi baktım 10 şubatmış düzelttim listede , internette hesaplayıcılar var özelden sana benim kullandığım siteyi yollarım ben hep ona göre yapıyorum ,son üç adetine göre tarihini yazıyor,ona bakarsın canım...
ben de ordan yumurtlama günüme bakayım bi desenim..canım benim iyi getirdin aklıma

meraba canlarım bugün geç kaldım
yazım gülüm sabaha kadar aklıma geldikçe dyua ettim sana gülüm pc açmya cesaret edemedim sanki negatif çıkıcağını hissttim ama üzülmek yok bitanem çalışmalara devam rabbim en kısaa zamanda verir inş bebişini kucağına

Geri