Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar bişey diycem annem geçen tvde ibrahim saraçoğlunu dinllemiş hamile kalmak için bi kür vermiş hamile kalan çok olmuş hatta tvye bağlanmışlar kalnlar.kür yarım litre suda incir ve başka yarım lt suda rendelenmiş havuçu kaynatıyormuşsun sonra ikisini birleştirp günde 1 bardak içiyormuşsun kolay hamile kalmaya yarıyomuş yumurtalıkları güçlendiyomuş ben başladım bakalım nolcak

Kızlar bişey diycem annem geçen tvde ibrahim saraçoğlunu dinllemiş hamile kalmak için bi kür vermiş hamile kalan çok olmuş hatta tvye bağlanmışlar kalnlar.kür yarım litre suda incir ve başka yarım lt suda rendelenmiş havuçu kaynatıyormuşsun sonra ikisini birleştirp günde 1 bardak içiyormuşsun kolay hamile kalmaya yarıyomuş yumurtalıkları güçlendiyomuş ben başladım bakalım nolcak
canim incir kürünü yaptim ben ama birsey olmadi insallah sende olur

günaydın arkadaşlar ben bişey soracağım benim günüm 7 şubat ya ben geçen ay ayın 7 sinde olmuştum ondan 7 şubat yazdırım.bugün tam 30.günüm yani ayın 7 sini beklersem 32 gün olacak acaba doğru tarihmi yazdırdım.yoksa fazlamı bekliyorum.hiç bir belirtide yok sadece ara ara kasık ağrısı ve batma tarzında ağrılar oluyor. lütfennn cvppp acilllll

günaydın arkadaşlar ben bişey soracağım benim günüm 7 şubat ya ben geçen ay ayın 7 sinde olmuştum ondan 7 şubat yazdırım.bugün tam 30.günüm yani ayın 7 sini beklersem 32 gün olacak acaba doğru tarihmi yazdırdım.yoksa fazlamı bekliyorum.hiç bir belirtide yok sadece ara ara kasık ağrısı ve batma tarzında ağrılar oluyor. lütfennn cvppp acilllll
canim daha önceden adetini kac gün geldigini bilmiyor musun? O kisiden kisiye degisiyor, genelde 28 gün de bir oluyor ama 27 de olabilir 30 da 32 de bünyeye bagli yani...

[sıze=4]günaydın arkadaşlar ben bişey soracağım benim günüm 7 şubat ya ben geçen ay ayın 7 sinde olmuştum ondan 7 şubat yazdırım.bugün tam 30.günüm yani ayın 7 sini beklersem 32 gün olacak acaba doğru tarihmi yazdırdım.yoksa fazlamı bekliyorum.hiç bir belirtide yok sadece ara ara kasık ağrısı ve batma tarzında ağrılar oluyor. Lütfennn cvppp acilllll[/sıze]
günaydın cnm internette otomatik hesaplayıcılar var ya yumurtlama tarihi hesaplama ona gir orda çıkanı yazarsın ben ona göre yapıyorum çünkü benim son bi kaç aydır düzensiz 🙂

Gunaydin bitanem..

Canlarim merak etmissiniz cok sagolsun ama malesef yine bekledigim sonuc cikti yani negatif.. hakkimda hep hayirlisini istedim ve hayirli olanin bu oldugunu kabul etmekten baska yapacak birseyim yok malesef.. Dualariniz ve iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tsk ederim canlarim.. Insallah diger bekleyen arkadaslardan guzel haberler aliriz..

Bu arada kizlar bekleyenler listesinde durmanin bir anlami var mi bilemiyorum bosu bosuna orda durup kimseyi bekletmek istemiyorum isterseniz silelim isterseniz kalsin size birakiyorum..

yazgülü hayırlısı bitanem üzülmee sakın rabbim bilir herşeyin hayırlsını senin için girdim vvala nete yoksa kayınvalideme gidiodum🙂🙂

canım,
bende aynı hataya düştum 12 şubat yazdırmıştım bi baktım 10 şubatmış düzelttim listede , internette hesaplayıcılar var özelden sana benim kullandığım siteyi yollarım ben hep ona göre yapıyorum ,son üç adetine göre tarihini yazıyor,ona bakarsın canım...

canlarım benim 4 ay öncesine kadar benim hep30 yada 31 günde bir oluyordu.sonra 4 ay önce kist vardiye sadeve 1 ay doğum kontrol hapı kullandım ve geçti.ondan sonra kasımda 26 gün,arayıkta 27 gün ocakta ise 30 günde oldu.bu üçaylık regil tarihlyerimi hesaplayıcıya yazdığım zaman 28 günde bir oluyorsunuz bir sonraki regil tarihiniz 3 şubat diyor .ama ben böyle düzensiz olduğu için 3 şubat tarihine güvenmedim son adet tarihim olan 7 şubatı yazdım bundan kafam karıyşık yani.

Geri