Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Soru:-: Doktorum bana dogum yaparken hissedecegim seyin aci degil sadece normal bir baski olacagini soyledi, bu dogru mu?
Yanıt:-: Tabii, bakiniz meteoroloji uzmanlari da kasirgayi normal bir doga olayi olarak tanimlar.

Soru:-. Kocam kulot yerine boxer don giyerse hamile kalma olasılığım artar mı?
Yanyt:-: Evet ama hic birşey giymezse daha cok şansınız olur.

Soru:-: Doğum hemoroid sebebi olabilir mi?
Yanyt:-: Doğum, bahane bulmak istediğiniz herşeyin sebebi olabilir.

Soru:-. Tam olarak ne zaman hamile kaldığımı nasıl bilebilirim?
Yanyt:-: Yılda bir kere *** yaparak.

Ehehehehe iyimis ya bu 🙂 guldum birazdik 🙂 Tskler katre-i matem

Neden guzelim hayirdir?
canımbenım ankaradan dedemler geldı annemlere yanı esıme dedım gıdelım buyukler hosgeldıne gıdelım dedım.sen gıt ben ısten cıkamam yogunuz dedı aslında cıkabılır gıdebılırdı de neyse o gun ben gıttım sodular tabı esımı ıste dedım neyse benı eve bırakıcaklar bıze gıdelım bı cay ıcelım dede dedım olur kızım hem senı eve bırakmıs oluruz hem de oturmus oluruz dedı neyse bu arada benımkıde geldı tabı eve bın takla yalanla zaten bızımkılere yalan soylemısım neyse aradım evde ya benımkı gelıyoruz dedım bu ustunu falan gıymıs.neyse ıste eve geldık sınırlıyım zaten gelmek ıstemıyorum benı zorlama bana baskı yapma demıstı zaten yanı o buyuklerın yanına gıdecegı yerde buyukler onun ayagına geldı ve bundan utanırmı neyse ogun gectı gıtmeden yıne gıdeyım dedım dun ıs cıkısı annemlere gıttım dedıma askım gelecnmı cıkıcta hem benı al hem otururuz dedım yok ben gelemem dedı yıne neyse ya sabır dedım zorlamadım sen otur aksama da zaten baban getırırı dedı aksam gıttım yıne sordular nerde nıye gelmedı dıye kursta dedım artık gec cıkıyo gelemıcek dedım yanı canım benım yakınlarımdan bırı gelmıs kı buyukler gıtmedı ınat ettı ama onlardan bırı gelse ben soylerım o demeden gıdelım dıye onceden boyle degıldı son zamanlarda anlamıyorum yanı elınde fırsat varken gelmek ıstemıyo oysakı benım aılemde okadar duskun kı ona neyse aksam geldım evdeydı zaten soguk davrandım sorun ne dedı bısey yok dedımkı soylemıostım zaten benı uzuyosun dıye yattım sonra suan ıcımden hıcbısey yapmak gelmıyo ona karsı benım aıleme saygı gosterıp gıtmedı hosgeldıne yanı

haksızmıyım sence canım ya?cok mu takıyorum ne annemı arar ne babamı ben onun alıesını annesını sureklı ararım bı gun aramasam nıye aramıyosun olur adı bızımkıler ona boyle duskunken o nıye boyle yapıyo tamam zorlamam ben onu gelmesı konusunda ama oratada bı anlasmazlık olur tamam dersın ama o da yok yanı son zamanlarda hep boyle aıleme gıtmek ıstemıyo ama kendı annesıne gelnce ıkı hafta ızın kullandı ben calısıyorum dıye gıdemedım ne zamandır annemı gormıuyosun dıyo ne yanı bu?gelde uzulme okadar canım sıkkın kı hıc yapmayan adam bı tuhaf oluyo rahat edemıyorum kımsenın evınde dıyo kendı evım dıyo tamam haklı ama benı nıye dusunmuyosun ben senı korumak ıcın bın yalan soyluyorum aıleme anlamıyorum okadar doluyum kı anlatamam

Geri