Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydınn melekklerrrrr nasılsınız bakalım.. bayaa arkadaşımız beklemedeymiş..allah hayırlısını eylesinn...bende yine herzamanki gibi bel ağrısı başladı bakalım nolcakkk..yine regl olcam galiba ... neyse hayırlısı allahtan ne diyelim... hepinizi öpüorum...hihi çok konuştum galiba gene yalnız yalnız...🙂

Gunaydin canlarim,

nasilsiniz bakalim?

ben bildiginiz gibi.. bekliyorum ama neyi bekledigimi kendim bile bilmiyorum 🙂 bekleyenler listesinde durmak guzelde ordan ne zaman cikarim bilemiyorum 🙂 tabiki dilegim en alta inmek ama nasip.. Benden bikmazsiniz insallah orda gore gore 🙂 sizleri meraktada birakmak istemiyorum ama durumumu biliyorsunuz.. hem duzensiz adet goren biriyim, hemde kan testi yaptirmak icin bin dereden su getirmem lazim.. Yani benim durumumum bir netlik kazanmasi biraz zaman alabilir.. yada regl olurum bilemiyorum.. regl olursam zaten haber ederim..

yazgülüm nasılsınn hiç bi belirtin yokmu hayatımm...

Aslimgokcem iyiyim fistigim sen nasilsin? yok valla hic bir belirti.. gecen hafta regl olacakmisim gibi hissettim tum hafta ama simdi ne gelen var ne giden 🙁 kafam karisti.. hamileyim desem onunda hic bir belirtisi yok ve testte negatif cikti biliyorsun..

seninde gunun yaklasti guzelim heyecan vardir demi simdi.. insallah guzel haberler verirsin.. var mi sende belirti?

yazım gülüm hakkında en hayırlısı olsun inşaallah canımmm...Ayyüzlü ne yaptı acaba o ne zamandır girmiyor galiba

Desenim bitanem insallah hepimizin hakkinda hayirlisi ne ise o olur canim.

Evet Ayyuzlu girmedi bir kac gundur.. o yaptirmisti kan testi ama o da negatif cikmisti.. ama regl oldum falanda demedi..

Sende ne var ne yok? diyete basladin mi?

Aslimgokcem iyiyim fistigim sen nasilsin? yok valla hic bir belirti.. gecen hafta regl olacakmisim gibi hissettim tum hafta ama simdi ne gelen var ne giden 🙁 kafam karisti.. hamileyim desem onunda hic bir belirtisi yok ve testte negatif cikti biliyorsun..

seninde gunun yaklasti guzelim heyecan vardir demi simdi.. insallah guzel haberler verirsin.. var mi sende belirti?
walla heyecan tedirginlik şitres hepisi mevcut bende napcam bilmiorum.. belim çok ağrıyoo ama hasta olcam galiba:shootout:

Soru:-: Doktorum bana dogum yaparken hissedecegim seyin aci degil sadece normal bir baski olacagini soyledi, bu dogru mu?
Yanıt:-: Tabii, bakiniz meteoroloji uzmanlari da kasirgayi normal bir doga olayi olarak tanimlar.

Soru:-. Kocam kulot yerine boxer don giyerse hamile kalma olasılığım artar mı?
Yanyt:-: Evet ama hic birşey giymezse daha cok şansınız olur.

Soru:-: Doğum hemoroid sebebi olabilir mi?
Yanyt:-: Doğum, bahane bulmak istediğiniz herşeyin sebebi olabilir.

Soru:-. Tam olarak ne zaman hamile kaldığımı nasıl bilebilirim?
Yanyt:-: Yılda bir kere *** yaparak.

Geri