Selam kızlar nasılsınız? Hepinizi çok özlediiiiiimmmm....
Okul tatil olur olmaz memlekete gittik hatta hala eve dönmedik, burada net sıkıntısı var ondan size gelemedim 🙁(( Kimbilir neler neler yazdınız...
Öncelikle burcums ve bizayı tebrik ediyorum, çok şükür muratlarına erdiler, allah sağlıkla kucağınıza verir inşallahhhh, darısı biz bekleyenlerin başına inşallah.
Hepinizi öpüyorum, net buldukça uğrarım 🙂 sevgileeeerrrrr ...
ıyı sayılırım canım mıdem bulanıyo sabah pekmez ıcmıstım kanszlık var da o da mıdemı bulandırdı annem talımat verıyo ıc dıye sıseyı valla her geldıgınde kontrol edıyo 😛iha😱nun harıcınde ıyıyım canım sen nasılsın?
ıyı sayılırım canım mıdem bulanıyo sabah pekmez ıcmıstım kanszlık var da o da mıdemı bulandırdı annem talımat verıyo ıc dıye sıseyı valla her geldıgınde kontrol edıyo 😛iha😱nun harıcınde ıyıyım canım sen nasılsın?
OLSUN CANIM AMAN DİNLE ANNENİN SÖZLERİNİ ÇIKMA DEDİKLERİNDEN İÇ DİYOSA Bİ BİLDİĞİ VARDIR KUZUM:laugh: İYİYİM BENDE CANIM NE OLSUN HAFTA BAŞI İŞ GÜNÜ HEZAMANKİ CANIM
OLSUN CANIM AMAN DİNLE ANNENİN SÖZLERİNİ ÇIKMA DEDİKLERİNDEN İÇ DİYOSA Bİ BİLDİĞİ VARDIR KUZUM:laugh: İYİYİM BENDE CANIM NE OLSUN HAFTA BAŞI İŞ GÜNÜ HEZAMANKİ CANIM