Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aaa hiç bilmiyodum bunu öğrendiğim ii oldu sağol canım ozaman sabırsızlanmazsak eğer 10 gün geçmesini bekleyip adeti ondan sonra test yapsak daha uygun olacak.tabi hayırlısı Allahtan

aaa hiç bilmiyodum bunu öğrendiğim ii oldu sağol canım ozaman sabırsızlanmazsak eğer 10 gün geçmesini bekleyip adeti ondan sonra test yapsak daha uygun olacak.tabi hayırlısı Allahtan
Evet hayatım,birçok arkadaşımız hiç hamielkalmadıklarını sanıyrolar,oysaki bu okadar sık olan birşeymişki,neredeyse her 4*5 kadından biri kimyasal gebelik yaşar fakat adetim gecikti sanıp bekler,sonra da 10-15 geçince adetin yani bebk henüz 4-5 haftalık iken düşermiş.Budurumda korkulacak brişey değilmiş çünkü tabiat en ufak bri genetik kodlama hatasını kabul etmediğinden mükemmel canlı oluşana kadar uygun olmayanları eler ve vücuttan atarmış.Ben adet tarihim 16 ocak iken 18 'i gecesi ve ikinci testi 19 Ocakta yaptım,oysa 26 sında da adet gibi olup attım.16 ocaktan 26 ovağa kadar yanş 10 hünbekleseydim adet olup aaa bu ay gecikti adetim diyecek hamilekalamadım sanacaktım.Bu düşükler hamileliğin gerçekleştiğianlamına gelen iyisinyallermiş ve rahmin gebelikle tanışmasıymış.Yeni gelecek ürün saplıklıysa bri daha ki denemelerde rahime tutunabilecektir.Bakalım kısmet ne zaman.Bu yüzden hamiel kalamıyorum diye sananlar bence çoğunlukla yanılıyrolar.Hani konuşuyroduk ya adet gecikmelerim başladı yeni yeni diyordu bazı arkadaşlar ,bizde adet gecikmesi rahmin bebek araması anlamına gelir diyorduk ya işte o bu anlamdaymış,gecikerek gelen adet muhtemelen gebe kalınan ve vücuttan atılan embriyo.Adı kimyasal gebelik.

benim aralık ayında 10 gün gecikmişti ama ben 5 gün geçtiğinde test yaptım negatif çıkmıştı.ondan önce kasım ayında da 8 gün erken geldi bu ayda 4 gün erken geldi yani son 3 ay düzensiz belki de benimde öyle olmuştur.ya bu düzensizlikler inşallah sağlam gebeliğin habercisidir Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimize🙂

Evet canım bu oynayan adet dönemleri vücudun daha doğrusu rahmin gebelik beklediği anlamına geliyorgebelik bekleyen rahim gebelik gelemeyince bazen erkenden kalınlaşmış tabakyı kanayarak atıyro bazen de ısrarla gebelik ürünü beklediğinden kanam gecikerek gebeliği bekliyor.İnşallah olması yakındır canım.Ama şunu anladım ki adeti 10-15 gün geçmeden teset yapıp hamişşlik öğrenip sonradan olabilecek bir düşük içinüzülmemek lazım.Yani 10-15 gün beklemek en doğrusu sanırım.10-15 gün sonra hala yoksa adet tutunan bri gebelik olam ihtimali ve devam etme ihtimali yüksek oluyor.

canım benım gecmıs olsun öncelıkle gecen ay benım yasadıgım olayı yasamıssın senı cok ıyı anlıyorum canım kendıını sakın uzme toparlandım dıyosun ama bır hafta bıle olsa mutlu olup onu hayal etmek sonrada hayal kırıklıgı yasamak cok kotu bunu bılıyorum ama bılıyosun saglıklı bır gebelık olmadıgı zaten kan degerınden anlasılıyomus kı devam etseydı gebelık ozurlu dogma ıhtımalı cok yuksekmıs ve her kadının basına gelebılecek bı durum bı dahakı sefere canım benım cok gecmıs olsun ınsallah en kısa zamanda hayırlısıyla saglıkoı bebısler getırırız dunyaya ınsallahhhhh nasıl canım sıkıldı gecen ay aynı seyı yasadım bılıyosun bende kısmet degılmıs canım yaaaaa

Ben bu yazdıklarımı düşüğümden sonra çok araştırma yaparak öğrendim.Deliler gibi okudum baktım,kafa yordum,o yüzden sizlerle paylaşmak istedim.

Evet canım bliyorum,sende yaşamıştın ama işte o sayı bilinenden daha fazlaymış canım.Umutlanıp ta yitirmek zor bieşy tabiki ama çok ilginç birşey varki ben gebe kalmabelirtilerimi hissetmiştim hamile olduğum anlayacğım belirtilerim bariz brişekilde vardı ve hamileydim fakat sonra sonra o belirtiler yok olmaya başladı şaşırmıştım ne mide bulantısı ne uyku hali ne kasık batması hepsi yokolmuşt.Ben de birşeylerin ters gittiğini anlamıştım.Gebelik belirtileri sürmüyorsa vücut o gebeliğin ve gebelik hormonu oranının azaldığını hissettiriyor.

evet canım tamamen katılıyorum sana bende aynı durumdan sonra boyle dusunuyorum gecsın bakalım 15 gun ne olur sankı beklerız yeterkı saglıklı olsun canım evet hamıle kalabılıyoruz ya o yeter allahım onu bıle nasıp edıyosa bıze bu bıle bı artıdır bence hayran oldum okudukca yazılarını guclu oldukca bız hersey daha ıyı olacak zaten

evet aynen canım bendede oldu o hele kı kanı gordum arttı acıle gıtmıstık ıcımde bı bosluk hıssetmıstım anlıyoruz tabı anlamazmıyız kucukte olsa kan pıhtısıda olsa gelısememıs de olsa canımızın canlarıydı onlar ama dusenın kolu ıcınde kalırmıs derler bıde sey dıcem doktorun sana su kadar korun yada korunma falan dedmı canım suan ıcın duşuk sonrası yanı?

ttatlıcadım bu yaşadığın gebelik senin de hamile kalabildiğini ve yakın zamanda vücudunun tekrar hamilelik başlatabileceğini gösteriyro canım.Sana da geçmiş olsun fakat ben 3 aydır deniyordum ve ilk iki ay ya hamile kalmamda problem varsa ya hamie kalamazsam endişem vardı,güzel Rabbim bana da sana da gösterdiki hamileliğimize çok çok çok şükürler olsun ki bri engel yok.Sağlıklı bir gebelik ürünü geldiğinde inşallah olacak bize de Rabbimizin hediyesi.