Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günaydinlar, ne güzel haberler okudum su son sayfalarda allah tamamina erdirsin, kucaginiza almak nasip olsun bebisleri hamisler bekleyenler darisi basimiza ins
Günaydinlar, ne güzel haberler okudum su son sayfalarda allah tamamina erdirsin, kucaginiza almak nasip olsun bebisleri hamisler bekleyenler darisi basimiza ins
tam net bişey de diyemem ama ondan olabilir canımm
yok fatoş yok ben kesin hamile kaldım 🙂)) bu ayın son 10 günü değil daha erkenden başladım hamileyim demeye 🙂)) manyağız biz ya ilacımız yok🙂) allahım şifa bi sende ver bize 5 10 da bıkalım🙂)
bugün evlilik yıl dönümümmm kocama güzel bi armağan vermek isterdimmmm ama sanırım veremicemmmm daha kırmızıları görmedimmm ama sanırım bu ayda boşşşş 🙁🙁🙁
nie öyle diyon cnm ya belki vardır gününde geldi inş hamişsindir hemde 2 tane dir inşşşşş bu arada nice mutlu sağlıklı huzuru bebişli yıllara cnmm üzülme durmak yok çalışmaya devam......
nie öyle diyon cnm ya belki vardır gününde geldi inş hamişsindir hemde 2 tane dir inşşşşş bu arada nice mutlu sağlıklı huzuru bebişli yıllara cnmm üzülme durmak yok çalışmaya devam......
ayyyy canımmm benimmm ağzın bal yesinnnnn inş.dediğin gibidir çifte bayram yaparımmmmm🙂 çok sağolll lafını bile etmek okadar güzel bişey ki 1 tane olsun sağlıklı sıhhatli olsunnnn bizede burdaaa o güzel haberleri vermeyi nasip eyle allahımmmmm
tam net bişey de diyemem ama ondan olabilir canımm
yok fatoş yok ben kesin hamile kaldım 🙂)) bu ayın son 10 günü değil daha erkenden başladım hamileyim demeye 🙂)) manyağız biz ya ilacımız yok🙂) allahım şifa bi sende ver bize 5 10 da bıkalım🙂)
ayyyy alemsinn vallaaa atlamışım yazınıııı gerçekten bizim ilacımız yok anacığımmmm 🙂5 de yetmez 10 taneee ver ver ver ver ver allhım verrrrr🙂 vardıya böyle biş şarkı tam bize uygun işte🙂