Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar merhaba,

Ben bugün regl oldum, hem de gecikmenin tam 4. gününde ve ateşim 36.6 yken. Yine yok yine yokkkkk... Allahım ne zaman benim zamanım gelecek??? Bende yok umarım chatlaktan hayırlı haberi alırız.

Şimdi gitmeliyim sonra konuşuruz, sevgiler.

ya bir sürü yan etkisini okudum , kullananlar yazmışlar , bide çoğunlukla erkek bebek diyo , ikiz olabilir diyoo, kist diyo,kilo diyo,bissürü şey diyo, doğal olsun istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
e ben kullandım tatlım bişi olmadı işte..erkek bebekle falan da alakası yok..yan etki var evet kasıklarda sancı yapıyo göğüslerde ağrı yapıyo biraz..ama naapalım..kullandığın ay biraz ödem yapıyo..ama sonra geçiyo..yani yediğimiz herşey soluduğumuz hava..makyaj malzemelerimiz giydiğimiz giysilerden kullandığımız teflon ya da plastik v.s burada adını sayamacağım kadar çok ve hayatımızda olan şeylerden daha zararlı değil..üstelik bebek için kullanıyoruz yumurta gelişimini garantiliyo güzelim..doğal olabilirse tabi ki iyi ama bu da sentetik bebeğe yol açmıyo ki..sadece yumurtalıklara destek oluyo..ve sonra atılıyo vücudundan..biriken, pundunu bekleyip sonra zarar veren bişi değil🙂

Kızlar merhaba,

Ben bugün regl oldum, hem de gecikmenin tam 4. gününde ve ateşim 36.6 yken. Yine yok yine yokkkkk... Allahım ne zaman benim zamanım gelecek??? Bende yok umarım chatlaktan hayırlı haberi alırız.

Canım ya ,ne desem ki,4 günün üstüne olmak en zor kısmı işte,normalde öne kayan regller en yazıkkipsikolojik olarak gecikiyor ve bu da çok zorluyro insanı.4 gün geciksem bende kesin umutlanıırm canım.Bkalım benim ne olacak belki de şak dşye gelecek,Desenim gibi,barichatlağım bir güzel haber alsa.

Kızlar merhaba,

canim üzme kendini biliyorum üzülmemek elde degil ama demekki zamani bu ayda degilmis insallah öbür ay gelir melegin

Kızlar merhaba,

aynı anda yazmışız galiba....... Rabbim en hayırlı zamanda bizede göndersin melişlerimizi....amin

Kızlar merhaba,

canım ya çok üzüldüm senide bekliyoduk demekki kısmet diilmiş allah yardncın olsun tatlım üzülme demek bile gelmiyo içimden çünkü bu kesinlikle mümkün diil biliyorum

Kızlar merhaba,

canım benim çok üzüldüm inannn
sen yanımda destektin benim umuttun bana da 🙁((
inş bidaha ki aya hayırlısıysa hamiş olursun canımcımmmm :hasta:

Geri