Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım çok sevindim senin adınaaa

😛iha:😛iha:😛iha:
kızlar ben kan testi yaptırmak için izin alıcam
hemen çıkıyomu sağlık ocağında oluyo mu birde?

anammmmmmmmm kız sen sen beni öldürücen madem izin alcan ıdrar testi tualtte yaparsın tan tahlilini sağlık ocağında 3-4 saat sonra veriyolar benim bildiğim kadarıla hem bu saattede yapmazlar heralde

bu arada chatlak acele et biraz ya çatlıcam ben de meraktan🙂 sabah gelir gelmez ilk işim pc yi açmak oldu🙂 hala da sayfayı yenileyip duruyorum senden haber gelecek diye. kan testini 1 saatte almıştım ben. hastanede yaptırmıştım
canımcım seninkinlerin benzeri olarak uykuya eğilim var ama genel olarak da var 😀
birde 1 haftadır kasık ağrısı vardı benimde
farklı olarak benim akıntım çok fazla nedendir anlamadım hastalanıyo gibiyim her an

canım tebrık ederım Allah saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın canım benım sen ne kadarlık evlısın ne zamandır bebek ıstıyordun veee ne kadar zamanda hamıle kaldın canım bılgılendırımısın ve hamıle kaldıgın ay uyguladıgın bişi oldumu
sanırım benimkine kaza kurşunu diyorlar tatlım🙂 evlendikten 3 hafta sonra hamile kaldım. istemediğim ve beklemediğim bir andı alışmakta çok çok zorlandım ama hakkımızda hayırlısı buymuş demek ki

sanırım benimkine kaza kurşunu diyorlar tatlım🙂 evlendikten 3 hafta sonra hamile kaldım. istemediğim ve beklemediğim bir andı alışmakta çok çok zorlandım ama hakkımızda hayırlısı buymuş demek ki

anladım canım farkında olmadan yanı ne güzel keske bızımde oyle olsaydı böyle beklemek çok zor oluyor hakkımızda hayırlsı

Geri