Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hadi hayirlisi canim benim kan olmadigi surece hic takma kafana Allahin izni ile gelmistir melegin bu ay..

korkma guzelim bak bugunu kendine hedef olarak belirlemistin ve bugun yap bence artik.. heb 4 gun gecti bence varsa hangi saatte yaparsan yap cikar artik.. Yoksa bekliycez artik yarini napalim fistigim yeterki sonuc guzel olsun..

Aminnn insallah..

Anliyorum canim ama yinede umidini kaybetme.. Belirtilerin ayni olabilir guzelim baska hic belirti yasamadan sadece regl belirtileri yasayipta regl olmayanlarda cok bitanem.. Hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun insallah..

Güzellerim,hepinize birşey söylemek istiyorum,benim inancım devam ediyor ve edecek.Ben adet olacağım galiba ama şuna inanıyor ve Allaha şükrediyorum,eğer bu ayda adetim gelri ve hamile kalmadıysam şuna inanacağım ki Allahım şöyle istyor,benim miyomum vardı ya belki bebişimi zorlayacaktıbüyüyecekti,belki Allahım yavrumu rahmimem koymadan önce miyomumun küçülmesi gerekiyor.Bana belki bu süreyi veriyor ve ben bunun için Allahıma teşekkür etmeliyim,yavruma birşey olmasın yeterki benonu beklerim.

canlarım benim içimi rahatlatıyosunuz çok sağolun
merak etme mucizem ben hep en kötüsüne hazırlıkyım 3 senedir 😀

okadar tatlısın okadar güsel düşünüosun okadar rahatlatıyosun ki karşındakini canım benim yaa yerim seniiii 🙂

SELAM KIZLAR NASILSINIZZZZZ CHATLAK MERAK ettim ama test yapmamışın galiba.hayırlısı olsun canım benim kasma kendini.inan çok iyi anlıyorum bu sıkıntılar güzel haberler son bulur.genede herşeyin en iyisini rabbim bilir.desen ve yns_ysmn ne canlarım üzülmeyin sizde.hep diyoruz ya vakti saati bekleniyordur diye.EN GÜZEL vakitte gelir melişleriniz inşallah.

1. canım yap artık şu testi öldürdün bizi öldük sayende yaw insafın vijdanın yokmu ha oldum ha olacam diye yiye bizide geriyosun peygamber sabrımı geldi anam sana​