Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Desenim kötü olma gülüm Allahın gücüne gider,ya Allah verip te alacak olsa daha mı iyi,hiç hemde hiçbilemeyiz ya vereckti bu ay kısmet olmayacak sonra elinden gidecekti bebişin,belki öyle olacağına daha sonraki ay verecek ama kucağına almayı nasip edecek.Öylesi daha iyi değilmi.Böyle düşün,biliyorsun insanlar plan yağarken Allah yukardan gülümsermiş.Dualara çok dikkat etmek lazım,ille bu ay ver Allahım derğz verir ama kısmette bebği kaybetmek olur o daha zor değilmi canım,o zaman diyeceğiz ki Allahım sen ne nasip ettiysen ben ona razıyım ama ben ama ne olur hayırlı olanı ver.

ben hep ; Allahım hakkımızda hayırlıysa ,rızan olursa sağlıklı güzel bir kızımız olsun diye dua ediyorum ...Tabiiki Rabbimin ol demesi önemli olan , ama işte umutlanıpta beklentilerin boşa çıkması insan psikolojisini çökertiyor , bu gün ilk gün , yarın öbürgün toparlanırım herhalde ,Hamd olsun sağlıklı bir yavrum var Allahım onu bizlere bağışlasın .Kısmette varsa olacak yoksa olmayacak ama işte umursamamak , kafaya takmamak benim için mümkün değil , o kadar duygusal biriyim ki çok etkileniyorum en ufak olumsuzluklardan , dr. uma mail atmıştım sabah , cevap yazmış hemen sağolsun , klomen istemiyormusun hala diyor , klomene başlayalım diyor, bende kararsızım niye bilmiyorum klomen bana çok uzak geliyor ,içmden hiç kullanmak gelmiyor nedenini anlayamadım.

Desenciğim gitmiş,bu kadar üzülmemeye çalışsa keşke,bri yavrusu var Allah ne güzel nasşp etmiş,Desenciğim yine olacak güzelim demkki doğurgansın,sağlıklısın çok şükür ki olacak.

bilmiyorummm akıntım fazlalaştı
her akıntıda koşturunca millet ne oluyo diyo iş de çok yoğun kalkamıyorum sürekli
ped taktım gelirse diye
ara ara kontrol edip haber vericem nolur dua edin kızlar olmasın gelmesin bişeyy :shootout:

canım , catlak kurabiyem , hakkında hayırlısı olsun diyorum ne diyim , Allahın işine karışılmaz , inşaallah hamilelik akıntısıdır bunlar.

Gunaydin canlarim.. Nasilsiniz?

Sabah heyecanla actim guzel haberi okumak icin, hatta yolda gelirken arabada telefondan girdim siteye meraktan catlamamak icin onumdeki arabaya daliyordum geri cikmak zorunda kaldim.. Simdi ise basladim ve hemen okudum ama guzel haber yok malesef 🙁🙁

Desen ve yns_ysmn cok uzuldum regl haberinizi okuyunca ama hayirli ay bu ay degilmis demekki sizler icin.. Yeni bir ay yeni umutlarla baslayacak yine guzellerim uzulmeyin..

Chatlak bacim sen bizi meraktan chatlatacan artik.. Akintim var demissin rengi kirmizi olmadiktan sonra normaldir.. Ve insallah gelmez reglin.. Cok umitliyim bu ay senden..

sağol canım desteğin için , aman dikkat et kaza yaparsın Allah korusun.

gunaydın canım okudum yazını.sıkıntı yapma bak herseyde vardır bır hayır.gelecegı gun elbettekı gelecektır sakın sıkma canını anlıyorum senı ınsan yıkılıyo resmen ama o gunler mutlaka gelecek emın ol...

aminnn

kızlar benim güzel melişlerim bikere benim buay üzülmemem lazımdı 2 senedir kendimden bu kadar umutlu diildim sayenizde şaftım kaydı... içinizdekileri okadar iyi anlıyorum defalarca yaşdığım için belkide ....neolur destek olalım birbirimize ve dua edlim yapıcak başka bişeyimiz yok herşey allahtan rabbim inş en kısa zamanda bebeklerimizi SAĞLIKLI bişekilde bize versin inşallahhhhhhhhhhh mucizem ne güzel söylemi aynen katılıyorum ona neolur üzmyin beni benimde umutlarım tükenmek üzere şuan

ya ne diyim umut dünyası işte , ama herşey öyle boşku , Allahım ne derse o , biz kullar dua edebiliyoruz ancak , Rabbim hakkımızda hayırlıysa dualarımızı kabul etsin.

inşallah bitanem inşşş
çok korkuyorum çünkü bana okadar uzak ki çift çizgiyi görmek her ay aynı şeyi yaşamaya alıştım
ama biliyorum ki bir gün hepimiz hamiş kalıcaz zamanı var sadece bitanelerim
umudumuzu yitirmek yok
cuma mübarek gün hepimizin cuması mübarek olsun yüce mevlem gönlümüzdekileri hayırlısıyla hepimize en kısa sürede versin inş....
canım yaa çok merak ettim senii hemen girdim forma ama yapmamışsınn.olsun cnm inşş gelmiştir meleğin geç olsun güç olmasın inşş.tatlım günü çoktan geçtiği için hangi vakitte yaparsan yap çıkar Allahın izniylee sen bence artık dahada bekleme ve bizide çhatlatma😀hadi cnmm güzel haberlerini bekliyozz

bu arada desen ve yns_ysmn kızlarrr sizlerde üzülmeyinn lütfen Rabbim ol dicek ve olucak inşş bi günn mutlaka umutla beklicez ogünü iananrak sabırla inşşş.ölümden başka her derdin çaresini vermiş yaradann hayırlı sağlıklı evlatlarımızı da nasip eyler inşşş

ben hep ; Allahım hakkımızda hayırlıysa ,rızan olursa sağlıklı güzel bir kızımız olsun diye dua ediyorum ...Tabiiki Rabbimin ol demesi önemli olan , ama işte umutlanıpta beklentilerin boşa çıkması insan psikolojisini çökertiyor , bu gün ilk gün , yarın öbürgün toparlanırım herhalde ,Hamd olsun sağlıklı bir yavrum var Allahım onu bizlere bağışlasın .Kısmette varsa olacak yoksa olmayacak ama işte umursamamak , kafaya takmamak benim için mümkün değil , o kadar duygusal biriyim ki çok etkileniyorum en ufak olumsuzluklardan , dr. uma mail atmıştım sabah , cevap yazmış hemen sağolsun , klomen istemiyormusun hala diyor , klomene başlayalım diyor, bende kararsızım niye bilmiyorum klomen bana çok uzak geliyor ,içmden hiç kullanmak gelmiyor nedenini anlayamadım.

canım , catlak kurabiyem , hakkında hayırlısı olsun diyorum ne diyim , Allahın işine karışılmaz , inşaallah hamilelik akıntısıdır bunlar.

sağol canım desteğin için , aman dikkat et kaza yaparsın Allah korusun.

aminnn

ya ne diyim umut dünyası işte , ama herşey öyle boşku , Allahım ne derse o , biz kullar dua edebiliyoruz ancak , Rabbim hakkımızda hayırlıysa dualarımızı kabul etsin.

amin fstıklı kurabiyem sen buranın neşe kaynağısın başı çeken üzgün olunca diğerleri intihar eder gelicek dünya tatlısı bi kz versin rabbim sana cumalar yüzü suyu hürmetine yarabbim bizede versin hayılı evlatlar sağlıklı olanından ..

Nur85 hoşgeldin canım,nasılsın.Desenciğim,bende barzi bri şekilde adet bekliyorum canım.Bende çok duygusalım aynı senin gibi ,kova burcuyum yükselenim balık,bebk görsem ağlıyorum,kocama bakıyorum ağrlıyorum ona benzeyen bri yavrum olsun istiyorum.Her ay ümitleniyorum hemde 4 senelik evliliğimizde ben hep çocuk istedim ama bekledik benim birde öyle bekleme sürem vardı,eşim istemiyordu,maddi durum düzene girene kadar,her ay ne olur artık beklemeyelim diyordum,şimdi de 3 aydır deniyorzu ve yok Allah bize kızmamıştı inşallah bu kadar bekledik diye,bak isteyip hazır olduğunda da olmuyor,Allah ol deyince oluyor.Allahıma sığınıyorum.

kızlar benim güzel melişlerim bikere benim buay üzülmemem lazımdı 2 senedir kendimden bu kadar umutlu diildim sayenizde şaftım kaydı... içinizdekileri okadar iyi anlıyorum defalarca yaşdığım için belkide ....neolur destek olalım birbirimize ve dua edlim yapıcak başka bişeyimiz yok herşey allahtan rabbim inş en kısa zamanda bebeklerimizi SAĞLIKLI bişekilde bize versin inşallahhhhhhhhhhh mucizem ne güzel söylemi aynen katılıyorum ona neolur üzmyin beni benimde umutlarım tükenmek üzere şuan

Canim sen uzulme ne olur bak o kadar SIKInci cekip tup bebek yaptirdin birakta meleklerin rahat rahat tutunsun ALlahin izni ile..

Ayşegülüm,Yazgülü 24 merhabalar ,hoşgeldiniz.Allah sevdiği kulunun kendisine yakın olmasını,Allahın isimlerinden biri olan SABIR'ı gösterebilmelerini ve kendisini hep anmalarını istermiş.Ve zamanı gelince de tüm dualarını mutlaka kabul edermiş.Hatta bri yerde der ki,bana dua ediniz fakat ederken ben ediyorum ama olacağına da ümidim yok demeyiniz,benden isterken bana inanınız kabul edeceğime inanıız inanmadan yaptığınız dualarınzı kabul eylemem.Lütfen gülümseyerek dua edelim,inanarak edelim,çünkü olacak.

Merhaba canim.. Hosbuldum.. Ne kadarda guzel seyler yaziyorsun canim.. Ben inaniyorum ki burdaki herkeste o sabir var.. Cunku hepimiz bekliyoruz sabirla meleklerimizi.. Ilk regl oldugumuz gunler ister istemez moraller bozuluyor ama bir kac gun icinde yine toparlanip donuyoruz normale..

Sen nasilsin canim? Gununde azaldi insallah sen guzel bir haber verirsin bizlere bu ay..

Haber ver canım ,beklemedeyiz,yavrum akıntı dediğin,kan değil dimi,adet öncesi akıntın olurmuydu,çünkü artan akıntılar hamilelik belirtisi de o yüğzden

sayfaları okuyana kadr canım çktı chatlakım canımmmmmmm strese sokma kendini bi rahat bırak niye test yapmadın ayrıca senin heycanından uyuyamadım okadarda dua ettim sana inş hamişsin dir yalvarıyorum allahıma

Gunaydin canlarim.. Nasilsiniz?

Sabah heyecanla actim guzel haberi okumak icin, hatta yolda gelirken arabada telefondan girdim siteye meraktan catlamamak icin onumdeki arabaya daliyordum geri cikmak zorunda kaldim.. Simdi ise basladim ve hemen okudum ama guzel haber yok malesef 🙁🙁

Desen ve yns_ysmn cok uzuldum regl haberinizi okuyunca ama hayirli ay bu ay degilmis demekki sizler icin.. Yeni bir ay yeni umutlarla baslayacak yine guzellerim uzulmeyin..

Chatlak bacim sen bizi meraktan chatlatacan artik.. Akintim var demissin rengi kirmizi olmadiktan sonra normaldir.. Ve insallah gelmez reglin.. Cok umitliyim bu ay senden..

gunaydın canım ınsallah gelmez bugune kotu baslanmıs okudukca uzuntum arttı ınsallah sende sevınırız canım ınsallah dualarımız senınle....

canım yaa çok merak ettim senii hemen girdim forma ama yapmamışsınn.olsun cnm inşş gelmiştir meleğin geç olsun güç olmasın inşş.tatlım günü çoktan geçtiği için hangi vakitte yaparsan yap çıkar Allahın izniylee sen bence artık dahada bekleme ve bizide çhatlatma😀hadi cnmm güzel haberlerini bekliyozz

bu arada desen ve yns_ysmn kızlarrr sizlerde üzülmeyinn lütfen Rabbim ol dicek ve olucak inşş bi günn mutlaka umutla beklicez ogünü iananrak sabırla inşşş.ölümden başka her derdin çaresini vermiş yaradann hayırlı sağlıklı evlatlarımızı da nasip eyler inşşş

canlarım elmalı turtalarımmm
sütlü nscafelerimmmm
akıntım kan diil ama sanki en son baktığımda baya koyuydu rengi (sarı)
yapmadıkça korkuyorum yapmak istedikçe testi daha çok korkuyorum
chatlak mıyım neyimmm 😀
kuş üzümlerimmmm dua edin bgn cuma inş hepimiz hamile kalıcaz bgn bu ay olmasa da en kısa süredeeee
beni merak edenn bütünnn şekerlemelerideee tek tek tekkkk öpüyorummmmmmmmmm

Yazgülü24 ,canım ,benim adetlerim hep düzenli olur ve her ay bir hafta öncesinde barizbeirtilerim olur,her türlü,ve anlarım ki reglime bir hafta 5 gün var,ve şu an da da o kadar belirgin ki adet belirtilerim aynı diğer aylar gibi
Ne yazıkki canım,hamileliği bu ayda konduramıyorum kendime canım.Çünkü tüm belirtiletim aynı.Bazen de yüreğüm diyorki iananmak istiyorki adet belirtilerine benzermiş hamilelik belirtileri ama sanki kendimi avutuyorum gibi.Sancım var,bacak ağrım var,bende adet öncesi ne saç şeklim tutar ne makyajım aynen o durumlar var,gergin ve ağlamaklı ruh hali daha ne olsun.Bir kanamam eksik canım.

Chatlak canım ,akıntının adet gelişiyle pek ilgisi yok gibi geldi bana ,ama ümit vermek de doğru olmaz ama bildiğimi de söylemek isterim canım.O tarz akıntılar hamilelikte gelir,adet öncesi genelde insanın kuru dönemidir canım,çok nadir adete yakın yumurtlama olanlarda yumurta çatlamasıyla ama akışkan sümüksü ve şeffafrenksiz akıntı gelir.Seninki sanki gebelikte olandan ama bu benim okuduklarıma göre söylediklerim,elbette bünyeler farklı farklı.Adet olamdığın sürece benim umudum senden yana devam edecek.

Geri