Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Herkesin ayrı ayrı endişeleri var bakın Eyşan da yavrusunun belki o ay değil daha sonraki aylar olmasını ama sağlıklı sorunsuz olmasını binlerce kez yeğlerdi.Gerçi inşallah sorunsuz olacak,inşallah ve inanıyorum sorunu yok ama engelli sorunlu yavrusu olan birçok anneye sorsak,derlerki keşke böyle olmasaydı da 5 sene sonra olsaydı da sağlıklı olsaydı.Geş olsun ama güç olmasın.
çok haklısın canım sağol gerçeketen moralimi düzeltiyosun sağol desteğin için inşallah eyşanın yavrusu sağlıklı sorunsuz bi şekilde doğar onada çok üzüldüm Allah sabır versin onada

Desenciğim gitmiş,bu kadar üzülmemeye çalışsa keşke,bri yavrusu var Allah ne güzel nasşp etmiş,Desenciğim yine olacak güzelim demkki doğurgansın,sağlıklısın çok şükür ki olacak.

Chatlak canım ne oldu canım,neredesin adet mi oldun

bilmiyorummm akıntım fazlalaştı
her akıntıda koşturunca millet ne oluyo diyo iş de çok yoğun kalkamıyorum sürekli
ped taktım gelirse diye
ara ara kontrol edip haber vericem nolur dua edin kızlar olmasın gelmesin bişeyy :shootout:

her akıntıda koşturunca millet ne oluyo diyo iş de çok yoğun kalkamıyorum sürekli
ped taktım gelirse diye
ara ara kontrol edip haber vericem nolur dua edin kızlar olmasın gelmesin bişeyy :shootout:
Haber ver canım ,beklemedeyiz,yavrum akıntı dediğin,kan değil dimi,adet öncesi akıntın olurmuydu,çünkü artan akıntılar hamilelik belirtisi de o yüğzden

ped taktım gelirse diye

sayfaları okuyana kadr canım çktı chatlakım canımmmmmmm strese sokma kendini bi rahat bırak niye test yapmadın ayrıca senin heycanından uyuyamadım okadarda dua ettim sana inş hamişsin dir yalvarıyorum allahıma

Gunaydin canlarim.. Nasilsiniz?

Sabah heyecanla actim guzel haberi okumak icin, hatta yolda gelirken arabada telefondan girdim siteye meraktan catlamamak icin onumdeki arabaya daliyordum geri cikmak zorunda kaldim.. Simdi ise basladim ve hemen okudum ama guzel haber yok malesef 🙁🙁

Desen ve yns_ysmn cok uzuldum regl haberinizi okuyunca ama hayirli ay bu ay degilmis demekki sizler icin.. Yeni bir ay yeni umutlarla baslayacak yine guzellerim uzulmeyin..

Chatlak bacim sen bizi meraktan chatlatacan artik.. Akintim var demissin rengi kirmizi olmadiktan sonra normaldir.. Ve insallah gelmez reglin.. Cok umitliyim bu ay senden..

kızlar benim güzel melişlerim bikere benim buay üzülmemem lazımdı 2 senedir kendimden bu kadar umutlu diildim sayenizde şaftım kaydı... içinizdekileri okadar iyi anlıyorum defalarca yaşdığım için belkide ....neolur destek olalım birbirimize ve dua edlim yapıcak başka bişeyimiz yok herşey allahtan rabbim inş en kısa zamanda bebeklerimizi SAĞLIKLI bişekilde bize versin inşallahhhhhhhhhhh mucizem ne güzel söylemi aynen katılıyorum ona neolur üzmyin beni benimde umutlarım tükenmek üzere şuan

ped taktım gelirse diye
gunaydın canım ınsallah gelmez bugune kotu baslanmıs okudukca uzuntum arttı ınsallah sende sevınırız canım ınsallah dualarımız senınle....

kızlar benim güzel melişlerim bikere benim buay üzülmemem lazımdı 2 senedir kendimden bu kadar umutlu diildim sayenizde şaftım kaydı... içinizdekileri okadar iyi anlıyorum defalarca yaşdığım için belkide ....neolur destek olalım birbirimize ve dua edlim yapıcak başka bişeyimiz yok herşey allahtan rabbim inş en kısa zamanda bebeklerimizi SAĞLIKLI bişekilde bize versin inşallahhhhhhhhhhh mucizem ne güzel söylemi aynen katılıyorum ona neolur üzmyin beni benimde umutlarım tükenmek üzere şuan
Ayşegülüm,Yazgülü 24 merhabalar ,hoşgeldiniz.Allah sevdiği kulunun kendisine yakın olmasını,Allahın isimlerinden biri olan SABIR'ı gösterebilmelerini ve kendisini hep anmalarını istermiş.Ve zamanı gelince de tüm dualarını mutlaka kabul edermiş.Hatta bri yerde der ki,bana dua ediniz fakat ederken ben ediyorum ama olacağına da ümidim yok demeyiniz,benden isterken bana inanınız kabul edeceğime inanıız inanmadan yaptığınız dualarınzı kabul eylemem.Lütfen gülümseyerek dua edelim,inanarak edelim,çünkü olacak.

Geri