Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

al benden de o kadar.. çocukluğumdan beri içimde çocuğum olmayacakmış gibi bir duygu vardı..yakın arkadaşlarım saçmalama falan derdi de.. ben hiç aksini hissedemedim.. galiba gerçek oluyo..

evet canım ben de öyle düşünüyorum.

kızlar bu arada ben iyi bir doktor bulup kontrole gidicem, testler falan yaptırıcam... reglken mi gitmek gerekir diğer zaman gitsem olmaz mı?

sen geçen ay gidecektin gitmedin mi canım,git tabi için rahat etsin,reglinin 3.günü git,muayene de oluyor,artık onu göze al,bebişin için gerekiyor,benim tüpler hariç tüm kontroller oldu,ama bu ay gelecek ay da olmazsa ben de eşimi götürecem.

evet canım ben de öyle düşünüyorum.

kızlar bu arada ben iyi bir doktor bulup kontrole gidicem, testler falan yaptırıcam... reglken mi gitmek gerekir diğer zaman gitsem olmaz mı?

canım benım çok ama çok üzüldüm hep aklım sendeydı bugün ama hayırlsı demekkı buymus bak bana 6 aydır hala yok yanı bakarsan paroblemde yok dıyor doktorum ama demekkı zamanı var işte ınsan çok üzülüyor aslında olunca ama ıyı olucaz ve yolumuza devam edıcez hep bırlıkte tatlım doktorada adetının 3. günü gıt o zaman yapılıyor hersey tamam canım

geçen ay gitmedim canım, bayram falan vardı ya... eşimle konuştuk, özele gidelim ben de muayene olayım diyor... tamam şimdi burda bir dr u aradım reglken gitmek daha iyiymiş.

sorma canım gecikmesi acaba dedirtti bana ama olmadı 🙁(( benim de 6. ayım bitti. son 4 aydır daha bilinçliyiz ama olmadı işte, inşallah rabbim çok bekletmez bizi.