Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Umutluyum 🙂 yani bu ay icin degil belki ama ilersi icin insallah.. Insallah seninkide guzel positif cikar canim..

evet canim Bade88 de ayni seyi yasamisti..

O normal adet olacagi gun galiba biraz lekelenmesi olmustu sonra adet olmamisti.. Ama diger ay tekrar adet oldu.. Doktoru adet sokturucu ilac vermisti ama kullanmadi diye hatirliyorum..

benim lekelenmede gelmedi adete özgü hiç bişey yaşamıyorum sadece kasıklarım ağrıyo onları adet olucam sanıyorum offff ya napıcam bilmiyorum korkuyorum kötü bişey çıkacak diye 🙁(

Canim ya cok uzuldum senin adina insan ister istemez her ay umutlaniyor ve boyle gecikmeler yasayincada hamileyim diye dusunuyor degil mi.. Tabikide olacak bizlerinde melisleri canim benim.. Onlar bir yerlerde bekliyor insallah gelecekler.. Uzulme oldumu canim.. Hayirlisi boyle imis..

sadece gecikmesi beni ümitlendirmişti...ondan üzüldüm. inşallah hayırlısı

YAZGÜLÜ
canım tontişim ben iyiyim sen nasılsın ösledikkk beee

Evet demi kiz baya oldu goresemiyorduk.. bende iyiyim cok sukur yikilmadim ayaktayim.. Burdada ayni canim bu kriz tum dunyayi etkiledi malesef.. Maaslar geldigi hafta gidiyor.. 2 kisi calistigimiz halde.. Allaha binlerce kez sukur bunada tabiki Rabbim daha zor durumda olanlara yardim etsin.. Ac, acikta olanlara yardim etsin bu kis gunlerinde.. Amin..

ben de senden çok ümitliydim canım.ama olsun nolur bu yola beraber çıktık,bırakmak yok,denemeye devam.ben de gecikince ümitlendim,hatta eve test bile almamıştım,stres yaratıyor diye.bugün iki tane aldım.ben bu ay stres de yaptım,doktora gittiğim için.adet ağrılarım bugün azaldı ama var yine de ben de olurum gibi geliyor,olmazsam sabah yaparım.

bu zaman ne zaman şehnazcım... o kadar yoruldum ki artık, her ay her ay regl!!! eşimi sevindirmek istiyorum artık, kendimi de.
güzelim benim.. bu konuda stres yapmak seni sadece amacından uzaklaştırır.. sen yolunda emin olarak yürümeye devam edeceksin..gerekenleri yapacaksın ve bu konuya gereğinden fazla takılmayacaksın..çünkü hepimiz aynı şeyi yapıyoruz ve üzüntü yaşıyoruz ve bilmiyoruz bu stres bize ne kadar zarar veriyor.. bazı kadınlar daha şanslı daha önce yazmıştım ayda birkaç defa yumurtluyorlar ve kolay gebe kalıyorlar bazılarımız da daha zor gebe kalıyoruz bazı ay yumurtluyor bazı ay yumurtlamıyoruz ama birşey biliyorum ki gereğinden fazla takılmak ve üzülmek hamile kalmamızı hızlandırmıyor.. bütün söylediklerine hak veriyorum.. insan bir an önce olsun istiyor ama biraz sükunet ve sabır tatlım kendini rahatlatmaya çalış.. lütfen..

Evet demi kiz baya oldu goresemiyorduk.. bende iyiyim cok sukur yikilmadim ayaktayim.. Burdada ayni canim bu kriz tum dunyayi etkiledi malesef.. Maaslar geldigi hafta gidiyor.. 2 kisi calistigimiz halde.. Allaha binlerce kez sukur bunada tabiki Rabbim daha zor durumda olanlara yardim etsin.. Ac, acikta olanlara yardim etsin bu kis gunlerinde.. Amin..
ya var ya ben bu sene gibi bi sene hiç görmedim güzelim herkes berbat durumda ya..para pul gibi oldu artık valla bakalım önümüzdeki sene ne olacak böyle giderse çok insan dayanamaz valla..

Kızlar sabah test yaptım negatif ve öğleye doğru reglim başladı 🙁(( çok üzgünüm. 3 gün geçince umutlanmıştım ama yine olmadı. moralim sıfır... benim çocuğum olmayacak mı yaaaaaaa 🙁((
canımsınnn kendimin 3 gün önceki halini gördüm sende ve çok üzüldümm ama 2-3 gün sora bgn bende olduğu gibi geçecek ve yeniden umutlarımız yeşerecek :laugh:
tatlım olacak tabi..artık bütün tahlilleri kötü olduğu halde bile anne baba olan insanlar var..tıp ilerledi.. sadece biraz zamana ihtiyaç var🙂
evet yaaa dün akşam haberlerde gördüm bi çift 23 sene denemiş ilaçlar otlar aşılamalar tüp bebekler hiç biri tutmamışşş
tamam demişler olmaz adeti gelmemiş kadın demişki yaşıda baya var menopoza giriorum heralde a aa bi bakmışlar minik bi melişşşşşşşşş 😀
23 yıl sonra gelmişşş
benim lekelenmede gelmedi adete özgü hiç bişey yaşamıyorum sadece kasıklarım ağrıyo onları adet olucam sanıyorum offff ya napıcam bilmiyorum korkuyorum kötü bişey çıkacak diye 🙁(
canım gönlünü ferah tut kötü bişey çıkmıcakkkkk .......mucx......
ben de senden çok ümitliydim canım.ama olsun nolur bu yola beraber çıktık,bırakmak yok,denemeye devam.ben de gecikince ümitlendim,hatta eve test bile almamıştım,stres yaratıyor diye.bugün iki tane aldım.ben bu ay stres de yaptım,doktora gittiğim için.adet ağrılarım bugün azaldı ama var yine de ben de olurum gibi geliyor,olmazsam sabah yaparım.
bitanem inş hamişsindir allahım hayırlısıyla versin inş eli ayağı düzgün tatlı minicik melekler hepimize.....

her ay aynı şey, olmuyor canım ve bu beni kahrediyor. yumurtlama günlerine de dikkat etmeme rağmen olmuyor. kısmet değil herhalde...

seni okadar çok ii anlıyorum ki aynı şeyleri bende yaşıyorum her ay ama bu ayda bakalım kendini rahat bırak yumurtlama falan hiç bişeyi takip etme ben buay öyle yaptım gerçi ben hamile olup olmadığımdan hala emin değilim.

evet canım beraber başladık inşallah beraber güzel haberler alabiliriz, bu ay hiç olmazsa senden iyi haber alalım...hayırlısı olsun canım inş. reglin gelmez. bu yol beni yordu ve üzdü ama tabiki denemeye devam.

Geri