Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya chatlakcımmm
benim bi arkadaşım erken menapoza girdi.. kesildi adetten tamamen.. 4 ay sonra hamile kaldı var ya ağzımız açık kaldı..regl falan olmuyodu.. doktor mesleği bırakacaktı🙂 biz hepimiz çocuğa uzaylı gözüyle bakıyoruz şimdi🙂 acaip de tatlı bişi..

benim lekelenmede gelmedi adete özgü hiç bişey yaşamıyorum sadece kasıklarım ağrıyo onları adet olucam sanıyorum offff ya napıcam bilmiyorum korkuyorum kötü bişey çıkacak diye 🙁(

Allah korusun canim insallah kotu birsey cikmaz ama istersen yarin sabah evde kendin test yapip sonra bi doktora git.. kasik agrilari hem adet baslangicinda hemde gebelik baslangicinda cok gorulen belirtiler o yuzden birsey diyemem canim..

her ay aynı şey, olmuyor canım ve bu beni kahrediyor. yumurtlama günlerine de dikkat etmeme rağmen olmuyor. kısmet değil herhalde...

Canim Rabbimin mutlaka bildigi birsey vardir.. Bende senin gibi dusunuyorum her ay ama ne yapalim bizimde kaderimizde bunlar varmis..

sadece gecikmesi beni ümitlendirmişti...ondan üzüldüm. inşallah hayırlısı

Anliyorum guzelim.. helede normalde gecikme olmadigi zaman bu ay olunca umitlendin..

canımsınnn kendimin 3 gün önceki halini gördüm sende ve çok üzüldümm ama 2-3 gün sora bgn bende olduğu gibi geçecek ve yeniden umutlarımız yeşerecek :laugh:

evet yaaa dün akşam haberlerde gördüm bi çift 23 sene denemiş ilaçlar otlar aşılamalar tüp bebekler hiç biri tutmamışşş
tamam demişler olmaz adeti gelmemiş kadın demişki yaşıda baya var menopoza giriorum heralde a aa bi bakmışlar minik bi melişşşşşşşşş 😀
23 yıl sonra gelmişşş

canım gönlünü ferah tut kötü bişey çıkmıcakkkkk .......mucx......

bitanem inş hamişsindir allahım hayırlısıyla versin inş eli ayağı düzgün tatlı minicik melekler hepimize.....

inşallah canım dediğin gibi olur

güzelim benim.. bu konuda stres yapmak seni sadece amacından uzaklaştırır.. sen yolunda emin olarak yürümeye devam edeceksin..gerekenleri yapacaksın ve bu konuya gereğinden fazla takılmayacaksın..çünkü hepimiz aynı şeyi yapıyoruz ve üzüntü yaşıyoruz ve bilmiyoruz bu stres bize ne kadar zarar veriyor.. bazı kadınlar daha şanslı daha önce yazmıştım ayda birkaç defa yumurtluyorlar ve kolay gebe kalıyorlar bazılarımız da daha zor gebe kalıyoruz bazı ay yumurtluyor bazı ay yumurtlamıyoruz ama birşey biliyorum ki gereğinden fazla takılmak ve üzülmek hamile kalmamızı hızlandırmıyor.. bütün söylediklerine hak veriyorum.. insan bir an önce olsun istiyor ama biraz sükunet ve sabır tatlım kendini rahatlatmaya çalış.. lütfen..

çok teşekkürler şehnazcım inşallah canım. kız kardeşim hemen hamile kaldı ben de kalırım zannediyordum ama olmadı, bu beni üzüyor. evet malesef biz şanssız kesime dahiliz, sürekli bekliyoruz ve bu zaman uzuyor. hamile kalmanın hiç bu kadar zor olabileceğini düşünmemiştim, ta ki başıma gelinceye kadar 🙁((

ya var ya ben bu sene gibi bi sene hiç görmedim güzelim herkes berbat durumda ya..para pul gibi oldu artık valla bakalım önümüzdeki sene ne olacak böyle giderse çok insan dayanamaz valla..

Dogrudur canim inanirim.. Paranin para degeri yok artik bir bakmissin var bir bakmissin bitmis ne aldim diye dusunuyorsun gozle gorunur birseyde yok cok zor durumlar ve zamanlar.. Allahim hepimizin yardimcisi olsun..

Insallah Allahim herkese guzel kapilar acsin..

çok teşekkürler şehnazcım inşallah canım. kız kardeşim hemen hamile kaldı ben de kalırım zannediyordum ama olmadı, bu beni üzüyor. evet malesef biz şanssız kesime dahiliz, sürekli bekliyoruz ve bu zaman uzuyor. hamile kalmanın hiç bu kadar zor olabileceğini düşünmemiştim, ta ki başıma gelinceye kadar 🙁((
e ben de öyle yıllarca korundum.. zannettim ki bırakınca hemen hamile kalıcam.. gördük hamileliği🙂 rüyamızda🙂 bi de yaşımız başımız geçti..öyle kolay sandık ama değilmiş..şimdi uğraşıp duruyoruz güzel kardeşim..üzme kendini..yani üzülsek birşeye faydası olsa üzül diiicem sana da kendime de .. ama yok aksine stresten de olmayabiliyo.. elimizden geldiğince rahat olmaya çalışmalıyız diye düşünüyorum tatlımmm

Bizi bu kadar stres yapanda belki etrafimizdaki bazi kadinlarin hemen hamile kalabilmesi.. Ister istemez o zaman dusunuyorsun benim neden olmuyor diye.. Bende ilk evlendigimde hic dusunmemistim bu kadar uzayacagini.. ama neden bilmiyorum cocukluktan beri icimde hep boyle bir korku olmustur ve sonunda korktugumda basima geldi..

Bizi bu kadar stres yapanda belki etrafimizdaki bazi kadinlarin hemen hamile kalabilmesi.. Ister istemez o zaman dusunuyorsun benim neden olmuyor diye.. Bende ilk evlendigimde hic dusunmemistim bu kadar uzayacagini.. ama neden bilmiyorum cocukluktan beri icimde hep boyle bir korku olmustur ve sonunda korktugumda basima geldi..

evet canım ben de öyle düşünüyorum.

kızlar bu arada ben iyi bir doktor bulup kontrole gidicem, testler falan yaptırıcam... reglken mi gitmek gerekir diğer zaman gitsem olmaz mı?

evet canım ben de öyle düşünüyorum.

kızlar bu arada ben iyi bir doktor bulup kontrole gidicem, testler falan yaptırıcam... reglken mi gitmek gerekir diğer zaman gitsem olmaz mı?
evet tatlım reglin başlayınca hemen ara doktorunu.. o sana söyler gelmen gereken zamanı..2. veya 3. günü çağıracak.. tahlillerini yapar ufak bi destekle belki hemen isteğine kavuşursun..üzme kendini güzelim benim

Geri